MENÜ

Böyle mi olmalıydı?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bütün hayaller gruptan çıkmak için. Onun için ne yapman lazım? Evindeki maçlardan 3 puan alman şart. B Grubu’nda da Napoli ile beraber çıkmamak için hiçbir sebep yok. Zaten bu gruptan çıkamazsan adamı döverler. Ukrayna ekibi liginde de hocası Sergiy Rebrov ile sıkıntıda. Kesinlikle 3 puan alman lazım.

İlginç bir analiz yapmak istiyorum. İlk yarı Fabri yere yatmadı, ikinci 45’te ise maç kopacakken yerden kalkmadı. Sakin ve sabırlı oynamaları gerekirdi. Ligin en istikrarlısı Gökhan İnler kulübede! Tolgay Arslan da orta sahanın en üretken ismiydi. Malesef Tolgay çıkıyor, Gökhan giriyor. Aldığı her topta bilhassa ilk yarı devamlı geriye oynayan Atiba hâlâ sahada.

Topu bir türlü aktaramadılar

Tosic-Marcelo, ikinci bölgeye kadar tamam. Ama oradan forvete topu bir türlü aktaramıyorlar. Bunu açıkça söylüyorum. Dünkü maç gösterdi. Beşiktaş ister Aboubakar ister Cenk’i santrforda oynatsın, bu kanatlarla, bu orta alanla pozisyona girmek bir yana malesef tribünlere saç baş yoldururlar.

Beşiktaş’ta güzel olan bir şey var. Ne güzel topun sibobunu kimse aramıyor. Çabuk oynuyor, beyazı gördüğü anda veriyor. Nereye kadar? Rakip ceza alanına kadar. Oradan ileriye geçmek yasak, kırmızı ışık var! Bu oyun sistemi nereye kadar gider bilemem. Onu da bilecek olan Şenol hoca. Bizden söylemesi...

YORUM YAZ