MENÜ

Böyle bir keyif yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe, lig üçüncülüğü hesapları yaparken, Beşiktaş zevk ve neşe içinde Dolmabahçe’yi yakarak şampiyonluk turu attı. Sabah saat 11 buçuk Kanlıca’dan yatlarla yola çıkan takım Barbaros Hayrettin Paşa’nın torunları gibi Marmara Denizi’ni yakarak Dolmabahçe’ye çıkarma yaptı. Bu zevki düşünebiliyor musunuz? Ya Rabbim her sezon bu duyguları nasip eyle. Kıskananlar çatlasın.

Nereden nereye...

Formaliteden ileri gitmeyen Osmanlı maçı da olsa Beşiktaş yandı, stat yandı! Sağ ol Şenol hoca ve ekibi. Sağolun çocuklar. Alınlarınızdan öperim. Bu takım çok acılar çekmiştir. Başkan Fikret Orman’ın rahmetli babası Kadir Orman, bir kibrit çak dönemini yaşayan kardeşiniz olarak alınlarınızdan öperim. Çok unutkan bir milletiz. Bu günlere gelene kadar neler çekildi neler? Sayın Orman o günleri unutamaz. Sirkeci’deki dükkanın kapısında Kadir amcayı saatlerce beklediğimizi. O günlerde biz yönetimdeyken, takım küme düşmesin diye son Zonguldak maçına çıkarken para avcılarından kaçarak bu günlere geldik.

Adeta başımız döndü!

Evet şampiyonluk turu atıyoruz. Hemde ikinci sezon. Nereden nereye... Sağol Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve arkadaşları... Sağol Şenol Güneş ve takım arkadaşları. Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve arkadaşları sağol. Sağol Nevzat Demir’de çalışanlar. Ve en büyük alkışta Beşiktaş taraftarına. Bu sezon içeride, dışarıda takımı yalnız bırakmadınız. Bu şampiyonluk inanın biraz da sizin eseriniz. Emeğinize sağlık. Osmanlı maçı mı? Valla şunu açıkça söyleyeyim. Ben dahil olmak üzere Beşiktaşlılar gün boyunca öyle eğlenceler yaptı ki yanan meşalelerlin dumanı hepimizin başını döndürdü. Onun için ne maça bakabildik ne de oyuna. Aklımız hâlâ şampiyonluk kutlamalarındaydı.

YORUM YAZ