MENÜ

Bilic'e rağmen

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezon bitti Bilic çift santrfora döndü. Tamam da Gökhan ve Sosa’dan üst düzey verim bekleniyor. Eğer Demba Ba’yı ve Pektemek’i beslemezsen dün geceki gibi sıkıntı yaşarsın. Risk yok, hata yok, böyle bir maç bıçak sırtında. Dakika 42 maç bitti diyoruz. Ama oyunun geneline baktığında Karabük daha üretken. Çıkmamış candan umut kesilmez. Karabük 10 kişi. Sen, Ersan sakatlanınca orta sahanı boşaltıyorsun, Demba Ba’yı oyundan çıkartıyorsun. Demba Ba’nın ismi yeter. Rakip, çıkmıyor, Demba Ba oynayınca. Dön 3-5-2’ye en azından gol bölgesinde rakipten bir fazla ol. Ama nerede? Bilic, her zaman söylediğim gibi maçı yaşıyor ama okuyamıyor. Allah’tan Cenk Tosun hiç beklenmedik bir anda ortaya çıktı da Beşiktaş, 3 puanı aldı. Mustafa Pektemek’i, insan olarak ve iş ahlakını da çok seviyorum. Ama her girdiği ikili mücadelede yerde. Topa sahip olsa defansı da çıkacak, Atiba’nın golünde olduğu gibi orta saha da her zaman pozisyon içerisinde olacak. Cenk’lerden öbürü yani Cenk Gönen... Karabük’e karşı Günay belki de beklenenin fazlasını verdi. Ancak Cenk Gönen’in farkı başka. Onun içindir ki şu son 3 haftalık periyoda bakmadan Bilic, işgüzarlık yapıp Cenk’i hazırlamamak gibi bir düşünceye kapılmamalı.

Bülent Yıldırım, son zamanlarda Beşiktaş maçlarını yöneten en iyi hakemlerimizden biri. Necip’in pozisyonu kırmızı, Karabük’ün kalecisi Waterman onun da pozisyonu kırmızı kart. Kendisini tebrik ediyorum.

Enayi değiliz!

Yalnız yönetime bir lafım var... Havalar artık düzeldi, İstanbul’daki maçlara gelecek seyircinin Ankara’da yarısı bile yoktu. Trafik cabası. Müşteri dediğiniz taraftar her gördüğü yerde bize söylüyor, yeter artık. Müşteriyiz ama enayi değiliz! Lütfen artık İstanbul’a gelin. Farkında mısınız? Bu takım bu kadar kötü oynarken Cenk Tosun’un kafasıyla lider ise biraz oynasın inanın bileği zor bükülür. Yani şunu söylüyorum. Başlama düdüğüyle Bilic’in dediğini değil, kalitenizi ortaya koyun güzel kardeşlerim.

YORUM YAZ