MENÜ

Beşiktaş nereye koşuyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başakşehir’in 1 milyon Euro’ya almaya yaklaştığı futbolcuyu ne hikmetse Beşiktaş Kulübü 4 milyon Euro’ya transfer ediyor. Buradaki transfer başarısının (!) farkındasınız değil mi. Başakşehir, 1 milyon Euro’ya almıyor, Beşiktaş 4 milyon Euro vererek Mitrovic’i alıyor. Ne oluyor, nereye gidiyor Beşiktaş...

Şimdi madalyonun bir de başka yüzü var. Yıllardır, başta Fikret Orman olmak üzere bu konularda Beşiktaş Yönetimi’ni topa tutan bir abimiz, şimdi ne oldu da bu konulara sessiz kaldı. Beşiktaş kongre üyelerinin merakı bu... Her zaman söyleriz... Beşiktaş, büyük balıktır. Kılçıkları bir batar ki, kırk akıllı çıkaramaz.

Şenol hocayı anlamıyorum

Şu andaki transferlerin hiçbirine karışmayan Şenol hoca, ‘aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ der gibi kafasını malzemecilere takmış. Ve sonunda da 20 senelik malzemecileri paketleyip gönderdi.

Buraya kadar tamam. Ama hiçbir şeye karışmayan hoca, Trabzon’a kadar uzanıp özel malzemeci getirdi. Hem de ne fiyata, dudaklarınız uçuklar... Bir futbolcunun transferi kadar... Hocam dikkat et lütfen çok ağır konuşuluyor. Hem futbolcular sevmiyor hem de çiftlik oldu deniyor. Kusura bakma eski bir arkadaşın olarak aman dikkat et.

YORUM YAZ