MENÜ

Beşiktaş kimsenin çiftliği değil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzon maçında esame listesi elime geldi. 18 kişilik kadroda 2 kaleci bir de Fatih. Sonra öğreniyorum ki altyapıdan 2 futbolcu olmadığı için 250 bin TL ceza... Bu ceza Beşiktaş’ın Federasyon’dan alacağından kesiliyor. Halbuki yönetmelik gereği, altyapıdan 2 oyuncu esame listesinde olması lazım. Koskoca Beşiktaş takımının U21 takımında 2 tane oyuncu yok mu bu kadroya girecek? Yasin Sülün’ün takımını neden besliyoruz? Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil. Bunun suçlusu bir an evvel çıkmalı. Bu Şenol hoca da dahil olsa.

Seyahat kuşları

Mitrovic, Milosevic, Boyko ve Pedro Franco toplam 12 milyon Euro. Bunlar Beşiktaş takımında bir saat bile oynamadan bu paraları alıyor. Bunları kim aldı? Bu çiftliğin sahibi kim? Bu sinekgillerden ne zaman kurtulacağız?

Başkana bir şey demiyorum. Fikret Orman yetimin hakkını yedirmediğini biliyorum. Metin Albayrak, Nevzat Demir’deki toplu fotoğraflar dahil hiç meydanda yoktu. Birden bire ortaya çıktı. Ona tek bir lafım var; babası Sami Albayrak’ın oğlu olsun. Babası Beşiktaş’ın kuruşunu yedirmezdi. Kocaeli Birlik’e verilen para geri alındı mı? Cevap bekliyorum.

Milli takım rezaleti

Lucescu, Beşiktaş’ta teknik direktörken tercümanı Sinan Serhatlıoğlu misafirimdi. Kendisi ile pek çok kez bir araya geldik. Bana “Altyapıyla çok ilgilisiniz, Romanya’dan 6 tane genç getirelim” dedi. O zaman Lucescu’ya çok kızdım.

O günden beri hiç aramadım sormadım. Rumen gençlerle ilgileneceğine Beşiktaş gençleriyle neden ilgilenmiyor diye kızmıştım. Duydum ki milli takımda da oğlu Razvan’ı antrenör yapmak için elli takla atmış. Sonucu da belli. Lucescu’dan hoca olursa, isteksiz, gamsız bir A Milli Takım da böyle olur.

YORUM YAZ