MENÜ

Beceremedik

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İstanbul’da 1-0’lık avantaj vardı. Ancak o avantaja rağmen işin sıkıntılı olacağı belli idi.15 dakika dayanamadık. Daha doğrusu Kiev’den topa vuran Coelho’nun pozisyonunda, kaleci Hakan Khrakov’da gol yiyince sarsıntı geçirdik. Profesyonel futbolcusun. Maçtan önce 40 dakika idman yaptın. Isındın. El oğlu her türlü şeyi denedi. Saha vıcık vıcık. Maalesef ayakkabıları değiştirmeyi beceremedik. Adamlar ayakta kaldı, biz yerlerde. İnönü’de bela olmuştu, Coelho. Tutmayı beceremedik. Bir on dakika vardı ki, aklımıza gelen, bütün duaları okuduk olmadı. 10, 25 goller arka arkaya gelince dirençte kırıldı, hayaller yıkıldı. Ertuğrul Sağlam savunam ağırlıklı bir takım sahaya çıkardı. Daha doğrusu çıkardığını zannetti. Ama gel gör ki, defans kalbura döndü. Yol geçen hanı gibiydi. Fark tabeladakinin iki misli de olabilirdi. İnanmak işin yarısı. Adamlar inanmış. Maalesef sen de, o inanç pek yoktu. Rakipten mi korkmuştu. Değil. kapasite bu. Benim bütün güvencem Delgado’ydu. O’nsuz hiçbir şey olmaz diyordum. O yine dün sahada yoktu. Daha doğrusu ismi vardı, kendi yoktu. Galiba bizim yiğitliğimiz kendi evimizde. Onu da pek beceremiyoruz ya!.
Sezon başı bu takımın defansı gol yemez, forveti ise çok zor atar düşüncesindeydim. Hayal mı gördüm ne! Belediye maçında ve dün gece görüldü ki Zapotocny-Sivok ile oynayınca sıkıntı yaşanmaz. Gökhan Zan’a hala Beşiktaş forması altında çözmüş değilim. Kendi de artık bir karar vermeli. Ben mi? Buradaki işlevim, vazifem ne diye. Sağlam savaşan bir takım olan Kharkiv’e karşı top ayakta, forvette biraz kalsın diye Bobo’yu oynattı ama bilmiyorum acaba biz Bobo’suz olmaz derken hayal mi kuruyorduk. Holosko yürüdü. Peki bu kadar eleştirdiğimiz takımda kim ayakta kaldı derseniz; hani o nerden çıktı diyenlere inat Seriç ayakta kalan isimlerden biriydi. O’nun gücü Cisse ile birlikte yetmedi.
İstanbul-Kiev oradan aktarmalı. Kharkiv’de çok hayaller kurduk. Güzel seyahattte yaptık. Ta ki maçın başladığı 20.00’ye kadar. Kharkivliler sahada mücadele etti, tribünlerde zaferi havai fişeklerle kutladı. Biz ise beceremedik. Bir çuval inciri de berbat ettik. Hayallerimiz yıkıldı. Dönüşümüz herhalde kabus olacak. Pazartesi Hacettepe maçı var. Bekleriz efendim!.. Orada beceririz.

YORUM YAZ