MENÜ

Alışkanlık oldu!

Abone Ol Google News

Bu mu olmalıydı? Bilic, Çaykur Rize defansını açamadıklarını söylemişti. Demek ki, Oğuzhan'a ihtiyaç varmış. Dün gece 67 dakika Oğuzhan'dan beklenenin çok üstünde bir performans gördüm. Öyle ki, Oğuzhan'ın asistiyle takım oynamaya başladı. Bilic'in beklediği kilitti. 29. dakikada Pektemek sakatlandı, Cenk sahada takımdan uzak oynuyor. Nitekim, 33. dakikada Oğuzhan- Gökhan işbirliğiyle Beşiktaş golü buldu.

Haberin Devamı

Müsabaka başlamadan 10 dakika önce maçın bugüne tehir edilmesini bekliyorduk. Öyle böyle değil, ister sağanak ister de bardaktan boşanırcasına yağmur deyin, adını siz koyun. Buna rağmen zemin mükemmel. Bu zeminde oynanmaz deniyordu.

Haftalardır eleştirdiğim Gökhan Töre 2'ye 1'de çok etkili oynadı. Ancak, defans maalesef hazırlık maçları dahil S.O.S veriyor. Öyle pozisyonlar oldu ki, Yunan takımının forvet oyuncularına refakat ediyorlardı. Bilhassa, son 5 dakikada yediğimiz gol de bunu açıkça gösterdi. Motta'ya ne oldu bilmiyorum. Sözleşmeden bu yana mirasını yiyor. Bilic, tribüne gönderdiği 19 yaş grubunda Avrupa'nın en yetenekli sol beki seçilen Ümit Karaal'ı unutmasın. Vebali büyük olur. Atiba-Veli yanlarında Oğuzhan daha sonra Sosa topuayağa oynayınca daha verimli oluyorlar. Yalnız Sosa ve Demba Ba iyiyse kulübede olmaz. Dün gece hazırlık maçı değil hazır olanların maçıydı. Ligde yok, UEFA'da yok ne zaman oynayacaklar! 25 dakika oynayan Sosa'yı ben dahil 7760 'Muhteşem Kartal' bekliyordu. Bu maçta gol lazım, en büyük beklentim olan golcüm kulübede. Bilic de benim gibi tribünden seyretti. Dizlerini dövme maçı izle Bilic maçı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ