MENÜ

Ah hocam ah!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş için gün güzel başlamıştı. U-21, Nevzat Demir’de Galatasaray’ı Hamza ve Eslem’in golleriyle 2-1, U-14 3-0, U-15 4-0 yenmiş, bütün beklentiler, 340. derbi randevusunda. Nereden bilelim Şenol hocanın macera aradığını! Son 3 haftanın başarılı ismi, morali çok yüksek olan Talisca yok. Aboubakar’ın olmaması da sıkıntı ama onu tolere edebiliriz. İlk devre kaleci Fabri yerden kalkmadı
ama Muslera da yere yatmadı. Bu durum ilk yarıdaki 2-0’lık skoru getirdi. Maç günlerimiz resmi tatil değil ama Beşiktaşlılar’ın kafasında ne iş güç vardı ne başka bir şey. Favori olunan maçta az kalsın gün zehir oluyordu.

Rotasyon ayakları iyi değil

Şenol hoca herhalde Tamer hocanın aklıyla Talisca ve Aboubakar’ı oyuna aldı. Normalde kimseyle futbol konuşmaz. Öyle der ya hani! Ama hocam! Futbol konuşacak çok zamanımız olacak. Çünkü dünkü ilk 45 dakikan Beşiktaş teknik direktörü olan bir kişinin yapacağı hatalar değil. Caner, Gökhan Gönül bir derbi maçta önce tedbir almadan bu derece saldırmazlar. Bruma, Sneijder ve Selçuk İnan. Quaresma yardıma gelmeyince Gökhan Gönül sudan çıkmış balık gibi oldu. Dünyada hiç ‘Saldırma Bakanlığı’ yoktur, ‘Savunma Bakanlığı’ vardır. Önce arkayı sağlama alacaksın ondan sonra hücum diyeceksin. Elinde de müthiş bir kadro var. 3 kulvarda gidiyorsun tamam. Ama senden bir ricam var hocam. Bu kadronun üstüyle başıyla fazla oynama. Onun içindir ki bu rotasyon ayakları hiç iyi değil. Sen bakma milletin goygoylarına. Bu rotasyondan takım da rahatsız, izleyenler de. Dün çok üzüldüm.Neden? Cenk: Attığı golü bir kenara bırakıyorum. Sakın 5 golle gol kralıyım deme. Kaçırdığın 25 tane. Beşiktaş santrforuna yakışmıyor. Olcay-Oğuzhan: Bu gidişle tribünler size birkaç hafta dayanır. Bu tribünler kalbinin içine çabuk almasına alır ama hemen de atar söylemesi benden.

YORUM YAZ