MENÜ

Adını siz koyun!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

3 gün önce gazetemize, çok iyi dostum, yıllardır arkadaşlık yaptığım Atıf Keçeci tarafından bir tekzip gönderildi. Ancak tekzip yazısı konunun çok dışındaydı. Şöyle ki; ben kelime oyunları yapmadım ancak o yazıda birçok kelime oyunu vardı. Yazımın konusu; Ben dahil, Nevzat Demir, Hüsnü Güreli, Sinan Vardar, Yıldırım Demirören ve bilhassa Rahmi Koç gibi Beşiktaş’a hizmeti vazife bilen, Beşiktaş’ın sırtından geçinmek istemeyen kişilerin Divan toplantısı bitmişken, üyeler salonu terk etmişken, bir dilekçeyle söz hakkı verilmeden yargılanıp; Divan üyeliğinden atılmış olmasıydı. Benim yazımın içeriği bu kadar...

Bunun sebebi makam mı?

Ben bunları şimdi değil, bir sene önce de yazmıştım. Rahmi Koç’la beraber Başkan Fikret Orman’ı görmüş onun için o yazıyı yazmıştım. Ondan dolayı, ‘Ayıbınızı temizleyin’ demiştim. Üstünden ister bir sene ister beş sene geçsin, ayıp olduğu gibi ortada duruyor. Halen temizlenmiş değil. Atıf Keçeci’yi 40 senedir tanıyan, omuz omuza yürüyen biriyim. Neden benim omuzum yorulmadı da onun yoruldu ve aşağı indi. Bunun sebebi acaba sevgili Başkan Fikret Orman’ın kendisine Beşiktaş A.Ş.’de yer bulmuş olması mı?

Ne değişti...

Duydum ama inanmak istemiyorum, İtalya seyahatine takımla beraber gidiyormuş. Bizlere o tip seyahatlere gidilmemesi için her seferinde karşı çıkıyordu. Sevgili Fikret Orman, bir ağabeyin olarak sana sesleniyorum. Düne kadar bizi birbirimize düşman etmek isteyenlere, sana olan kardeşlik duygularımızla itibar etmedik, hatta onlarla kavga ettik. Ama ne hikmetse sen ve senin arkadaşlarına defalarca hakaret eden bu arkadaş ne oldu da, kıymete bindi, yanından ayrılmaz oldu?

Telafi edilmeli

Çok üzüldüm; Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında kürsüdeki konuşmacı kardeşimiz, Divan Başkanı Keçeci’ye dönüp, yönetimi göstererek, “Sen değil misin bunları ‘....’ (o kelimeyi burada kullanmayacağım) diye bize lanse eden? Sonra da Divan Başkanı oluyorsun. Yazıklar olsun size” diyerek ve sana dönerek hitabetini bitirdi. Ama o zaman bile yüzünüz kızarmadı. Çok üzüldüm. Benim yıllarca kavgasını yaptığım, sevgili Fikret Orman’ın, “Beşiktaş’ı kullananlardan kurtulmak gerekir” derken sen de onların arasına girmiş izlenimi veriyorsun. Şimdilik benden bu kadar. 40 senelik birikimimde daha neler var neler !.. Neyse bunlar yan konular, biz asıl meseleye dönelim. Yukarıda belirttiğim gibi; Nevzat Demir, Hüsnü Güreli, Sinan Vardar, Yıldırım Demirören ve özellikle Rahmi Koç gibi Beşiktaş sevgilisi insanlardan özür dilenip, en kısa sürede telafi yoluna gidilmesi gerekmektedir.

YORUM YAZ