MENÜ

Transfer gecikmemeli

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe bu sezon hiç de iyi başlamadı.. Son yıllarda futbol takımının üzerinden ayrılmayan kara bulutlar, yeni dönemde daha da yoğunlaştı.. Takımın üzerinde bir uğursuzluk var desem daha doğru olur..
Önce Devid’in bacağı kırıldı. Brezilyalı geçen yıl Sarı-Lacivretli ekibin en istikrarlı ismiydi. Uzun süre forma giyemeyecek. Belki de sezonu kapattı. Ödem var, adale ezilmesi derken Vederson meniskus ameliyatı geçirdi. O da nereden baksanız üç ay yok. Neyse ki Carlos düzeldi. Uğur Boral var. Tabii, Gürhan’ı da unutmamak gerekir. Bana göre son yıllarda Fenerbahçe’nin aldığı en yetenekli gençlerden biri. Sol ayağını bilinçli ve müthiş kullanıyor. Aragones, Ceske karşısında savunmada görev verdi. İlk kez bu pozisyonda oynamasına rağmen elinden geleni yaptı. Guiza’nın attığı kafa golündeki asisti enfesti. Umarım Aragones, Gürhan’da ısrar eder. Ne zaman oynayacağı, ne zaman sakatlanacağı belli olmayan Emre’nin boşluğunu rahatlıkla doldurur.
Fenerbahçe en şidetli sarsıntıyı Aurelio’nun Real Betis’e gitmesiyle yaşadı. Kimse ihtimal vermiyordu ama o İspanya’ya uçtu. Aurelio, Fenerbahçe ile milli takımın hammalıydı. Sarı-Lacivertli ekibin kalbi, kan pompasıydı. Bana göre Türk statüsünde oynayan Aurelio gibi etkili bir silahın yitirilmesi tamamen yönetim zaafıdır. 2.5 milyon Euro teklif yapılsa Mehmet kesin kalırdı. Bu zamanda iyi bir ön libero almanın faturası 20 milyon Euro’dan az değildir. Aurelio ile üç yıllık sözleşme yapılsaydı 7.5 milyon Euro’ya iş tatlıya bağlanır, Fenerbahçe de 12.5 milyon Euro kâr ederdi.
Tümer’in kasık problemi, Kezman’ın babasının beyin kanaması geçirmesi yeni sezonun diğer uğursuzluklarıydı. Fenerbahçe kadro zenginliğinden çok şey kaybetti. MTK maçına kısa bir süre kalmasına rağmen yönetim transfer sessizliğini koruyor. Macar takımını öyle ya da böyle eleriz düşüncesi yoktur inşallah. Bunun geçmişte nelere patladığnı mevcut yönetim çok iyi bilir. Fenerbahçe Yönetimi en kısa zamanda Aurelio ile Devid’in yerine mutlaka transfer yapmalı. Sayılı günler çabuk geçer. Transfer son günlere bırakılırsa kaliteli oyuncu bulmak zorlaşır. Ayrıca bonservis bedelleri ile futbolcu ücretleri tavan yapar.

YORUM YAZ