MENÜ

Semih uğuru

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zico ile Fenerbahçeli futbolcuları haklı çıkartır gibiydi Kasımpaşa. Zico, diğer takımların Sarı-Lacivertliler’e karşı farklı konsantre olduklarını çok kez dile getirmişti. Tespitleri bir yere kadar doğru olabilir ama Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final yapan, Süper Lig’de ise zirveyi kovalayan Fenerbahçe’nin de, kazanmak için emek harcaması gerekir.
Kasımpaşa, ilk 45 dakikada Fenerbahçe’yi hapsetti. Özgür-Ömer sağ çizgiyi, Alpaslan ile Erkan da sol kanadı kilitledi. Murat-Barbaros ve Merthan göbeği çok iyi kapattı. Rakibinin disiplinli direnci, Fenerbahçe’nin pozisyon üretme planlarını bozdu. Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa duvarını delecek nokta atışları yapamadı. Tabii Selçuk-Aurelio-Deivid üçlüsünün ağırlıklarını koyamaması da, Lacivert-Beyazlılar’ın avantajı oldu.
Tribünler homurdanmaya başlamıştı ki Zico, Selçuk’u kurtardı. Semih’i oyuna girmesiyle ikili forvete yelken açan Fenerbahçe, dişini de göstermeye başladı, yorulan Kasımpaşa’nın temposu düştü. İlk yarıda organizasyon sorunu yaşayan Fenerbahçe, ikinci yarı bu sıkıntıyı rakibine yükledi. Futbol alanında sadece Sarı-Lacivertliler vardı sanki.
Saracoğlu’nda olsun, deplasmanda olsun Zico, başı sıkıştığı zaman hemen Semih’e sarılıyor. Nöbetçi golcü de rakip kilidin anahtarı oluyor. Zico, belki de Semih’in uğuruna inanıyor. Chelsea’nin analisti, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını izledi. İki ayrı Fenerbahçe gördüğü için, sanırım o da şaşırmıştır.

YORUM YAZ