MENÜ

Önce teknik patron

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Transfer havasına girildikten sonra Sarı-Lacivertli yönetimin hoca ve futbolcu bazında kaliteli isimlerle görüştüğü yer aldı medyada. Fenerbahçe sevenleri, yine sezona umutla bakmak istiyor. Bu yüzden haklı olarak kesin hamleler umuyor. Kombinelere ilgi de, bu bağlamda yönetime güvenin hala sürdüğünü gösteriyor.
Scolari, Lüxemburgo, Laudrup, Daum ve son olarak da Hiddink isimleri işlendi. En güçlü aday gösterilen Scolari, Chelsea’nin teklifini reddedemedi. Yönetim, biraz kararlı dursaydı, belki de Scolari, Fener’in hocası olurdu. Sayın Aziz Yıldırım, Haziran sonuna kadar hoca sorununun çözümleneceğini açıkladı. Lüxemburgo için iyi konuşulmuyor. Real’den başarısız olduğundan değil, transferlerde komisyon aldığı için gönderildiği söylentisi var. Laudrup, başarıya aç. Bana göre ideal isim. Daum ile Hiddink’in kariyeri ve tecrübesi ortada. Hangisi gelse, takımın havasını değiştirir. Bir de Terim rüzgarı var. Galatasaraylı kimliği, beni ilgilendirmiyor. Fatih Terim’in gelmesi, diğer isimlere göre daha büyük sansasyon olur. Ama taraftarın, kongre üyelerinin böyle bir gelişmeye sert tepki göstereceği de kesin... Fenerbahçe’nin Emre dışında kesinleşen futbolcu transferi yok. Kanoute ile anlaşma sağlandığı duyumları var. Crouch, Fabiano, Halil Altıntop, Burak Yılmaz isimleri de gündemde. Eğer Kezman gönderilebilirse, 2 ya da 3 forvet mutlaka alınmalı... Süper Lig ve Devler Ligi’nde başarı beklentisi bunu zorunlu kılıyor.
Öncelikle savunmanın sağı olmak üzere, orta saha ve kaleye de takviye lazım. Appiah ortada yok. Deniz’in durumu belirsiz. Maldonado güven vermedi. Ön liberoda yük Aurelio ve Selçuk’un sırtında kalacak. Bu bölgeye de oyuncu alımı kaçınılmaz gözüküyor. Defansın sağı, öncelikli sıkıntı olacak. Gökhan’ın tedavi sürecinin ligin lk haftalarına sarkması söz konusu. Dönme durumu olan Önder’in performansı soru işareti. Volkan tek kaldı. Mutlaka 2 yedeği bulunmalı. Bunlardan biri Recep Biler olabilir. Serdar’ın da ikna edilmesiyle kale sağlama alınır. Ancak önce hedef hoca olmalı. Onun isteğiyle transfer yapmak daha gerçekçi olur. Kulüpleri en çok zorlayan dönemin transfer günleri olduğu gerçeğini vurgulamak gerekir. Ancak herşeye rağmen bu dönemdeki gecikmeler ve yanlış tercihlerin, sürekli başağrısına dönüşeceği de unutmamalı.

YORUM YAZ