MENÜ

Lens hakkını veriyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Alper sanki ayağında prangayla oynuyor gibi ne dikine çıkışlar yapabildi ne de iyi top kullanabildi. Ozan ve Souza korkudan öne çıkamadılar. İlk yarıda Fenerbahçe’nin orta saha oyuncuları kayıptı. Osmanlıspor, önde baskı yapınca, defanstan organize çıkışlar da olmadı. Fenerbahçe’de tüm umutlar Lens’e bağlıydı. Hollandal3ı özveriyle oynarsa, Sarı-Lacivertli ekip, rakip ceza alanına gidebiliyor. Babasını ülkesinde toprağa verip, maça çıkan Lens, Fenerbahçe’nin tek etkilisi. Lens gibi 3-4 oyuncu daha özverili oynayabilse, Fenerbahçe’de kötü performans da ortadan kalkar. 9 yabancılı Osmanlıspor doğru işler yaptı. Çabuk ayağa pas oyununda genelde başarılıydı. Bilinçli hücum çıkışlarıyla önemli pozisyonlar buldular. Ancak Ndiaye ve Defouma fırsatları kullanamadı.

Tehlikeyi önledi

5. dakikada Lens’in sağdan yaptığı orta sonrası, Osmanlı cezalanı karıştı. Mehmet Topal’ın şutunu Karcemarskas çeldi. 17. dakikada Regattin’in uzaktan sert şutunu Fabiano kornerle önledi. 35. dakikada Alper’in kornerini Mehmet Topal kafayla indirdi, Fernandao’nun çerçeveye gönderdiği topu Karcemarskas önlemeyi başardı. 45. dakikada Ndiaye çok müsait durumda olmasına rağmen kötü vuruş yapınca, Fabiano geri pası gibi gelen topu rahatlıkla kontrol etti. 59. dakikada defansın arkasına atılan topu uzaklaştırmak isteyen Skrtel’in vuruşu kısa düştü, Bifouma boş kale yerine dışarıya attı. 67. dakikada Lens, kendi yarattığı pozisyonda topu kaleye gönderdi, Karcemarskas topu çeldi. Bu kez Fernandao, şansını denedi, ancak Karce, gole izin vermedi. 73. dakikada Ndiaye cezalanına hareketlendi, kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda Şener, yatarak müdahale ederek, mutlak tehlikeyi önledi. 85. dakikada Lens’in pasıyla buluşan Volkan Şen, sağ çarprazdan yerden vurdu. Yine Karce, topu kornere çelmeyi başardı. 90+1 Lens’in kullandığı korner atışında altıpas içerisinde topu kontrol eden Mehmet Topal sert bir şutla ağları havalandırdı: 1-0.

Atamayana atarlar

Futbol oyununda garantinin olmadığı dün gene yaşandı. Osmanlıspor, karşılaşmanın genelinde Fenerbahçe karşısında etkili oynadı. Ancak tüm çabalarına rağmen golle tanışamadı. Futbolda atamayana atarlar kuralı yine Ülker Stadı’nda yaşandı. Sarı- Lacivertliler, Osmanlıspor galibiyetiyle 4 haftalık aradan sonra 3 puanla tanıştı.

YORUM YAZ