MENÜ

Kilidi Nani açtı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç coşku ile başladı. Önce 10. yıl marşı, ardından ulusal marşımız ve tribünlerin bayrak şovu ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Fenerbahçe-Antalyaspor mücadelesinin ilk yarım saati hiç de bayram tadında geçmedi. Antalyaspor, Eto’o’yu önde bırakıp, takım halinde kendi yarı alanında kalabalık bir savunma hattı kurdu. Fenerbahçe bu duvarı aşmak için çok uğraşmasına rağmen, istediği gediği açamadı.

Mehmet Topal, Souza, Nani ve Diego 2. bölgeyi inisiyatif alacak havaya sokamadı. İlk yarının sonlarına doğru van Persie öne çıktı, forvet oyuncusu olmasına rağmen top taşıyıp, servis görevine soyundu.
Nani’nin attığı golde yaptığı asist, ‘al da at’ türündendi.

İlk yarı sonlarına doğru açılan Fenerbahçe’den beklenen, hızlı futbolun devamıydı. Ancak yenik duruma düşmesine rağmen Antalyaspor’un savunma inadından vazgeçmemesi, Fenerbahçe’ye bu imkanı tanımadı.

Hasan Ali ile Persie’nin istekli duruşları, Pereira’nın Volkan Şen ve Alper hamleleri Fenerbahçe’nin etkili futbolu yakalamasına çare olmadı. İlk yarıda şık bir gol atan Nani, ikinci bölümde sanki yok gibiydi. Son uzatma dakikasında Portekizli ortaya çıktı. Ceza alanı yayı üzerinden yaptığı nefis plase ile Fornezzi’yi ikinci kez çaresiz bırakırken, üç puan kilidini açan futbolcu oldu. Bu arada maçın 54. dakikasında Kvesic’in ceza alanı içinde Nani’yi indirmesine maçın hakemi Bülent Yıldırım şaşırtıcı bir şekilde ‘devam’ kararı verdi.

Fenerbahçe, sahasında seyircisinin avantajı ile oynamasına rağmen performans olarak bir türlü istenilen hedefe ulaşamadı, ancak yıldız oyuncuların öne çıkması ile üç puanı kurtardı.

YORUM YAZ