MENÜ

Kaptan farkı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tribünler hakkını verdi. Birkaç kendini bilmez de olmasaydı, karnaval daha güzel olacaktı. Oyuncular iyi niyetli, tahrik denen şeytandan uzak durdular. Uzun bir aradan sonra Yunus Yıldırım, belki de ilk kez bir derbide öne çıkmayan apoletini taktı. İnönü’deki tablo, ezeli rekabete yakışır türden.
Futbol kalitesine gelirsek, kadro yapısı olarak ağır basan Fenerbahçe’nin üstünlüğü vardı.
Ayağa pas düşüncesinde olan, sakin oynayan, kanat bindirmelerinde öne çıkan tarafta Sarı-Lacivertli oyuncular vardı. Deivid’in kart cezalı olması, Fenerbahçe cephesinde tedirginlik yaratmıştı. Ancak onun yerine görev yapan Kazım, Deivid’i hiç aratmadı. Gökhan ile birlikte Beşiktaş’ın soluna bela oldular.
Holosko sahada var mı, yok mu, belli değildi. Delgado, Tello ve Nobre gibi etkili isimler ise 60. dakikadan sonra sahne aldılar. Skor avantajı Fenerbahçe’yi sanki biraz şımarttı. Kapanan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş’ın çok adamla gelmesine çanak tuttu. İki kanattan da rakibini zorlayan Siyah-Beyazlılar, geliyorum diyen golü Serdar’la buldu.
Beşiktaş’ın sahada sükse yaptığı dakikalarda fiyakasını bozan, yine Alex oldu.
Brezilyalı öyle bir ikinci gol attı ki, ‘Alex koşmuyor, mücadele etmiyor’ diyenlere kırmızı kart gösterdi. Fenerbahçe, Chelsea ile oynayacağı çeyrek final maçı öncesi futboluyla ümit verirken, ezeli rakibinden aldığı 3 puanla da şampiyonluk çizgisine bir adım daha yaklaştı. Fenerbahçe’nin derbi zaferinde Kazım ve Alex’in dışında, Gökhan, savunmada Edu ve Lugano’nun yanı sıra Aurelio’nun önemli katkısı vardı.

YORUM YAZ