MENÜ

Haydi Emre

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Alex bu sezon Fenerbahçe’yi adeta sırtında taşıdı. Semih, sakatlanana kadar, Brezilyalı’ya omuz veriyordu. Nöbetçi golcüye nazar değdi, Alex yalnız kaldı. Buna rağmen tecrübeli futbolcu yılmadı, Fenerbahçe’nin galibiyetlerinde başrol oynarken, yenilgilerde de “takımın en iyisi” övgüsünü aldı. Brezilyalı yıldız, Zico ile birlikte inanılmaz bir çıkış yakaladı. Goller attı, attırdı.
“Koşmuyor” denilen Kaptan, sahanın her yerinde gözükmeye başladı.
Mücadele azmi ile birçok kişiye parmak ısırttı. Fenerbahçe’nin hücum organizasyonlarının altında hep onun imzası vardı. Alex, Fenerbahçe’nin son maçlarında iğne ile oynamak zorunda kaldı. Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Alex’in yokluğu, teknik kadronun yanı sıra, yönetim ile camiayı da sıkıntıya soktu.
Genelde şu söylem öne çıkıyor: “Alex yoksa, Fenerbahçe rakip kaleye nasıl gidecek?” Alex’in Sarı-Lacivertli takım için ne denli önemli futbolcu olduğunu bu söylem net bir şekilde ortaya koyuyor.
Alex yoksa, Fenerbahçe bitecek mi? Asla böyle birşey olamaz. Sarı-Lacivertli yöneticiler Emre’yi boşuna mı aldı? Emre, Türk Futbolu’nun son yıllarda yetiştirdiği en kaliteli isimlerden biri değil mi?
İşte Emre Belözoğlu için bulunmaz fırsat. Aragones, tecrübeli futbolcuya Kayseri mücadelesinde büyük ihtimalle Alex’in görevini verecek. Emre’nin tekniği, Alex’ten aşağı değil. İstediğinde mücadelenin en sertine bile, yelken açıyor. Sol ayağı çok iyi. Gol pozisyonu yaratmadaki yeteneğini herkes biliyor. Emre’nin tek handikapı, sık sık sakatlık problemi yaşaması. Son haftalarda bu sıkıntıyı aştığını gözlemliyorum. Alex’in yokluğunda, Emre Belözoğlu, Brezilyalı’nın işini yapacak kalitede...
Fenerbahçe taraftarının gönlünü almak için milli futbolcu iyi bir şans yakaladı. Haydi Emre, göster kaliteni...

YORUM YAZ