MENÜ

Haydi çocuklar...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hepsi yalan, bu gerçek, derler ya, Fenerbahçe-Sevilla maçı da böyle birşey. Sarı-Lacivertliler ligde müthiş bir performans sergiliyor. Taraftarı, spor kamuoyunu 4-5 gollü galibiyetlere alıştırdılar. Artık bunlar geride kaldı. Halk dilinde sık kullanıldığı gibi, yalan oldular. Şimdi tek gerçek var; o da Sevilla’yı gol yemeden, mağlubiyetle İspanya’ya uğurlamak.
Rakibin Kanoute, Paulsen, Keita, Alves, Fabiano, Capel gibi üst düzey oyuncuları var. Kanarya da; Carlos, Alex, Kezman, Semih, Maldonado, Aurelio, Selçuk, Gökhan gibi silahlara sahip. Fenerbahçe, kadro olarak Sevilla’dan zayıf değil. Üstelik Saracoğlu’nda arkalarına 50 bin taraftarı alarak, 12 kişi oynayacaklar. Bu 90 dakika Fenerbahçe için çok önemli. Bir başka olmalı Sarı-Lacivertli futbolcular. Rakibi, gözlerde büyütmeden, mücadeleyi unutmadan, disiplinden kopmadan, sakin, her bölgede yardımlaşarak, başları dik durmak zorundalar. Tabi, Kanoute’yi, Fabiano’yu, Alves’i, Keita’yı, Capel’i de gözden kaçırmadan.
Fenerbahçe, İnter gibi dünya devini yıkmadı mı, Saracoğlu’nda. CSKA’yı eli boş göndermedi mi? PSV’ye Kadıköy’ü dar etmedi mi? Sevilla, bu takımlardan daha mı güçlü? Şimdi Sevilla’yı devirme zamanı. Bunu yapacak güç, futbol zekası, sizde fazlasıyla var. Saracoğlu’ndaki ilk randevuda bitirin işi. Boğalar ülkesine, ikinci randevuya bırakmayın turu.
Haydi çocuklar, haydi 12. adam...

YORUM YAZ