MENÜ

Güle güle Marco

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sevilla’ya indiğimde, Fenerbahçe’nin penaltılarla çeyrek final yakaladığı maçı hatırladım. Deivid’in Sevilla’yı dağıtışı, Aurelio’nun Polsen’i sahadan silmesi, penaltı canavarı Volkan’ın kurtarışları, Fenerbahçe taraftarının tribün şovu ve çeyrek finalin saha içi coşkusu film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Bir kez daha keyiflendim.
26 yıllık meslek hayatımda ikinci defa bir transferi dakika dakika yaşadım. İlki Tanju’nun Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transferiydi. Aurelio’nun Real Betis’e kesin imza attığını öğrendikten sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Necil Ülgen’e Sevilla’da Aurelio’yla röportaj önerisini götürdüm, tereddütsüz “git” dedi. Gece yarısı menaceri Bayram Tutumlu’yu arayıp, özel röportaj istediğimi ilettim. Tutumlu, “İlk teklif senden geldi, yarın bekliyorum” yanıtını verdi. 10 Temmuz günü Aurelio’yu Sevilla Havalimanı’nda karşıladım. Kısa bir sohbetten sonra sağlık kontrolüne ekiple beraber hareket ettik. Ardından sıra röportaja geldi. Her soruya dürüstçe cevap verdi. Fenerbahçe yönetimini, Zico’yu ve arkadaşlarını eleştirmekten kaçındı. Hakkını almadığı, gereken ilgiyi görmediği için Betis’i tercih ettiğini söyledi.
Akşam yemeğinde nehir kenarındaydık. Aurelio imza vermekten ve fotoğraf çektirmek yemeğin tadını alamadı ama çok mutluydu. Menaceri Bayram Tutumlu da öyle. Tutumlu için komisyoncu suçlamaları yapıldı. Ben sözleşmeyi gördüm. Bayram Tutumlu 500 bin Euro alacak. Üstelik üç taksitle. Tutumlu’nun derdi para olsaydı, Fenerbahçe’den daha fazlasını koparabilirdi. Aurelio’nun gidişini Fenerbahçe yönetimi enine boyuna düşünmeli. Brezilyalı, Fenerbahçe’nin önemli kozuydu ama artık yok. Yöneticiler bu açığı nasıl kapatacak, merak ediyorum. Yönetimler yapılan her işin kulüp menfaatleri için olduğunu söylerler. O zaman Aurelio neden tutulmadı. Şansın açık olsun Aurelio yeni takımında yürekten başarılar diliyorum.

YORUM YAZ