MENÜ

Gerçekleri bilmek lazım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Merak edip öğrenemiyorsanız, o sizin sorununuz sayın Özdil... Aragones basına sadece 15 dakika antrenmanları görüntüleme izni veriyor. Fenerbahçe’yi takip eden gazete ve televizyon ekiplerine, kilometrelerce direksiyon sallayıp Fenerbahçe’yi görmeye gelen gurbetçi taraftarlara bir selamı dahi esirgiyor.
Hazırlık devresi ile ilgili değerlendirme isteklerini reddeden Aragones sadece kulüp televizyonuna konuşuyor, resmi siteye bilgi aktarıyor.
Fenerbahçe’de kamplarda özel röportaj yasak. Yöneticiler demeç vermiyor. İstanbul’da ise röportajlar yönetimin iznine bağlı. Geçen yıl yapılan başvuruların hiçbirine kulüpten olmulu yanıt verilmedi.
Özel bilgilere ulaşmak için, özel röportaj şartlarının olması gerekir. Bu tür koşullarda, ne tür müzik dinlerler, hangi kitabı okurlar, vitamin alırlar mı, yemek kültürleri nedir, antrenman ve oyun sistemleri hangi bilimsel analize dayanır gibi soruların yanıtlarını nasıl toparlayabilirsiniz ki?
Fenerbahçe’yi takip eden medya ordusunun yaşadığı bu garip handikaplar haber ve yorumlarda sık sık okuyucuya duyuruldu. Eğer merak edip, ilgilenseydiniz insanları inciten bir yazıyı köşenize koymazdınız Sayın Özdil.
Fenerbahçe yönetimi, neden röportaj yasağı koyuyor? Aragones niçin medyaya tavır oluyor? Futbolcular gazetecilerle yan yana gelmeye korkuyor. Doğru haberler Fenerbahçe’nin resmi sitesinden yalanlanıyor. Doğru haber ve yorum yazanlar, kulüpten ihraç ediliyor.
Sayın Yılmaz Özdil, keşke Fenerbahçe yönetimine bunların nedenini sorsaydınız. Ondan sonra köfte haberlerden sıkıldığınızı yazmanız daha etik olmaz mıydı?

YORUM YAZ