MENÜ

Futbol yine yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluğu kovalayan, mutlak kazanması gereken bir takım, Fenerbahçe gibi oynarsa, ancak tesadüflerle sonuca giderdi... Öyle de oldu. İlk şutunu 32.dakikada kullanan Sarı-Lacivertliler, herkesin şaşırdığı Önder’in şans golüyle öne geçti. Maç içinde çoğu zaman tartışmalı kararlar veren hakem Kuddusi Müftüoğlu, ne olduğunu anlayamadığı için, önce golü vermedi. Yardımcısı uyarınca, santraya koştu. Güiza’nın 3 Konyaspor savunmasını teğet geçen pasıyla buluşan Deivid, acemice yapılan savunma hatasını affetmedi. İlk bölümde Fenerbahçe’nin futbol özeti böyleydi. Fenerbahçe sanki, orta sahasızdı. Emre kaçak güreşirken, Alex devamlı defansın önüne gelerek, pas istedi. Konyaspor ataklarında Josico yalnız kaldı. Yasin ile Önder ise, her topa koşma zorunluluğundan kurtulamadı.
Altın tepside 2 gol bulan Fenerbahçe, ikinci bölümde de rakip kaleye gitme engelliydi. Konyaspor’un tüm hatlarıyla saldıracağını tahmin etmek için medyum olmaya gerek yoktu ama, Aragones bunun önlemini almadı, ya da oyuncular, İspanyol çalıştırıcının verdiği taktiği soyunma odasında unuttular. Saldıran rakip karşısında iyi kapanıp, tempoyu düşürdükten sonra kontratağa çıkmak, Fenerbahçe için zor değildi ancak arka arkaya 3 pas yapamadılar. Vederson, Deniz, Josico, Alex orta alanı paylaşamadı.
Veysel, Ferdi ve Fahri’nin ateşlediği Konyaspor, ikinci yarıyı Fenerbahçe’nin sahasında geçirdi ama, bu sadece 1 gol getirdi. Fenerbahçe kötü oynayıp, kazandığı maçlara bir yenisini daha ekledi.

YORUM YAZ