MENÜ

Doğru yoktu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aragones’in taktiği mi ya da oyuncuların kendi inisiyatifi mi?.. Çözemedim. Ama her iki şıkta da yanlış var. Koskoca Fenerbahçe, gol umutlarını doldur-boşalt toplara bağladı. Şişirilen her orta Kayserispor’un savunma duvarına çarpıp, geri döndü. Seken topları çalan Sarı-Kırmızılılar, bilinçli ayağa paslar yapıp, organize ataklarla Fenerbahçe’nin savunmasını şaşkına çevirdiler. Aghahowa ile Turgay ofsayta dikkat edebilseydi, ilk yarı 4 farklı da bitebilirdi. Çünkü Edu, Önder ve Yasin rakibi paylaşamadı. Sürekli adam kaçırdılar, kademeyi unuttular.
Emre’yi zorunluluktan değiştiren Aragones’in 3 değişiklik hakkını, birinci bölüme sığdırması çok garipti. Biri sakatlansa, 2-0 geride olan Fenerbahçe, 10 kişi kalacaktı.
Ya tribünler... Saracoğlu’nun dört bir yanı, ‘Hep destek tam destek’ pankartlarıyla donatılmıştı. Ama bazı gruplar takıma destek vereceklerine, dalaşmayı tercih ettiler. Fenerbahçe yönetimi, kangren olmadan bu sorunu kesinlikle çözmeli. Asırlık Fenerbahçe, bunu hiç haketmiyor.
Sarı-Lacivertliler’in ikinci yarı hırsı, kısa sürdü. Mehmet Topuz, Saiodu ve Bilal orta alanda çok iyi top kullandılar. Turgay-Aghahowa ikilisi belki de futbol kariyerlerinin en rahat maçını çıkardılar. Fenerbahçe sistem kargaşası yaşarken, Kayserispor, ne yaptığını bilen, futbol oynayan taraftı.
Kayserispor karşısında Fenerbahçe adına, sahada ve tribünlerde ne yazık ki, doğru birşey yoktu. Bakalım; bu faturayı kim üstelenecek... Aragones mi, oyuncular mı yoksa yönetim mi?.. Hep beraber göreceğiz.

YORUM YAZ