MENÜ

Ciddiyet gelince

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe beraberlik golünü bulduğu dakikaya kadar Deivid, sahanın en kötüsüydü. Sorumsuz tavırları, aldığı her topu rakibe ikram etmesi, mücadeleden kaçması Sarı-Lacivertli ekibin freni olurken, kontrataklar yemesindeki baş aktörüydü. Brezilyalı attığı kafa golünden sonra uyandı.
Belki de Alex’in, Selçuk’un, Aurelio’nun, Kezman’ın yırtındığını görünce utandı.
Altan’ın golü, Fenerbahçe’nin bir anda keyfini kaçırdı. Çünkü Sarı-Lacivertli ekipte, aksayan futbolcu sayısı fazlaydı. Edu ile Lugano ikilisi pozisyon hatası yapıp, adam kaçırdı. Carlos ve Uğur sık sık dalıp giderken, savunma alanlarını unuttular. Deivid’in desteği olmayınca Gökhan da sağ çizgide eksik kaldı. İşte bu nedenlerden dolayı Fenerbahçe’nin işi zor gibiydi. Ama skora denge geldikten sonra, Rizeli futbolcular oyundan düştü. Kezman, Igor ve Kürşat’ı her pozisyonda ezdi. Alex, Selçuk ve Aurelio orta sahanın patronu oldular. Fenerbahçe’nin kanat atakları, rakibi göbekten delme çabaları meyvesini verdi. Sarı-Lacivertliler, Rizespor’a adeta havlu attırıp, soyunma odasına 4-1’lik skorla gittiler.
Rizespor, ikinci yarıya tam motivasyonla çıktı. Tempo düşüren, yavaş oynayan Fenerbahçe’nin üstüne gitti. Kaybedecek bir şey kalmadı anlayışı, tribün ateşlemesi Yeşil-Mavili futbolcuları ayağa kaldırdı. Sarı-Lacivertliler’in kendi yarı alanına kapanması ve fazlaca golü düşünmemesi, Rizespor’un daha etkili olmasını sağladı.
Ancak Fenerbahçe, ilk yarıda elde ettiği skor avantajının bozulmasını izin vermezken, zor gibi gözüken deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

YORUM YAZ