MENÜ

Bildiğini unutursan!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İnsan çok iyi bildiği, profesyonel olarak yaptığı işini unutur mu?.. ‘Olur mu öyle’ diyeceksiniz ama manzara Fenerbahçe ise, maalesef oluyor.
Emre Bölezoğlu; araya pas atmasını beceremedi. Tecrübe abidesi Carlos; topu ya rakibe ya da arkadaşlarının arkasına bıraktı. Edu; 6 pasta rakibe asist yaptı. Volkan; çok rahat pozisyonda iki kez ıska geçti. Gökhan; ortaları Dinamo Kiev’li futbolculara kesti. Ara sıra Alex, iyi şeyler yapmayı hatırladı. Maldonado ile Güiza’nın koşmaktan sanki ciğerleri patlayacaktı. Diğerleri hafıza kaybı yaşıyor gibi duruyorlardı. Ya maçın hakemi Thomas Einwaller’a ne demeli!.. O da sarı kart pozisyonlarını unuttu. Yoksa Vukojevic ilk çeyrekte kırmızı kartı yer, Dinamo 10 kişi kalırdı.
Ukrayna ekibi, bu kadar kötü Fenerbahçe karşısında orta sahada iyi pas yaptı ancak, futbolcular bu üstünlüklerini gol bölgelerine taşıyamayınca, pozisyon üretmekte geri kaldılar. Karşılaşmanın ikinci bölümde tribünlerin gazıyla Fenerbahçe, şuursuz, organizeden uzak baskı kurdu ama maçı çevirecek tek isim Alex de gününde olmayınca, Sarı-Lacivertliler’in yakaladığı fırsatlar karambollerden öteye gidemedi.
Fenerbahçe, son yıllarda bir Avrupa Kupası sınavında böylesine kötü bir futbol sergilememişti. Tribünleri dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar, kendi sahalarında ne olursa olsun galibiyet bekliyordu ancak, Dinamo önünde forma giyen Fenerbahçeli futbolculardan hiçbirisi kazanmaya inanmamıştı. Bu yüzden tribünlerin beklentisi gerçekleşmedi. Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şansını daha da zora soktu.

YORUM YAZ