MENÜ

Yanılacaklar mı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Istanbul’da her iki takım adına da zorlu randevu... Liderlik azmi ve prestij kolkola. Siz bakmayın konuk takımın sıralamadaki durumuna. Trabzonspor ismi, rakip için her zaman stres, hele ligde 5’e 5 kala buluşuyorsan...
Galatasaray’dan müthiş bir start. Kalli’nin elvedasının hayat verdiği aşikâr. Takımdaki abiler de boş durmamış, belli çalışmışlar birlik ve beraberlik adına. Aşırı disiplinin yerini sevgi alınca, son zamanların en iyi Galatasaray’ı vizyonda. Ev sahibi futbol adına ne güzellik varsa, hepsini yanına alıp getirmiş Sami Yen’e. Abartmıyorum, Karadeniz ekibini 70 dakika kendi alanına hapsettiler.
Ayhan’ın liderliğinde orta alan mükemmel çalıştı. Arkalarında bulunan ve sigorta görevini yapan Mehmet Topal’a, Allah zeval vermesin! İki hafta sakatlığı yüzünden vites düşüren Topal, dün gece yine eskisi gibi son süratti.
Attığı gol bir yana, sahanın assolisti ise Arda’ydı. Hırsını kramponlarına dağıtınca, seni izlemek büyük bir keyif kardeşim.
Sürekli eleştirdiğimiz Sabri ve Volkan da doğru işler yapınca, Galatasaray’ın bir kazaya uğramasının mümkünatı yoktu.
Cevat hocayı da unutmayalım. Geçtiğimiz maçın aksine, sürekli kulübenin dışına çıkıp, oyuna müdahale etmesi de gecenin artılarındandı.
79 dakika ‘Çılgın Türkler’ dediğimiz, yani tamamı yerli oyunculara kocaman bir alkış. Ama bir alkış da stadı tıklım tıklım dolduran, kramponların yasal dopingi olan Ultraslanlar’a. Şampiyonluk için umutlar gün geçtikçe artıyor. Gerçi çok kişi umutları başka bahara taşımıştı.
Yine yanılacaklar mı acaba!!!

YORUM YAZ