MENÜ

Tek suçlu Kalli!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yorgun savaşçı Galatasaray, 12 sene sonra Eskişehirspor önünde. Evsahibi uzun yıllar geçmesine rağmen, gerek taraftarı gerek camiasıyla renginden hiçbir değer kaybetmemiş. Aynı cümbüş aynı şölen devam diyor. Lincoln’ün cezası, Nonda’nın yolunu açmış, aynı zamanda Baros’un yalnızlığını gidermiş mi(?) desek!.. Sanmıyorum. Çünkü varlığı sahadaydı, kendisi yoktu.

Kadro olarak, son 2 maçta gözüken tek fark bu. Ama, Brezilyalı’nın olmayışı, takımda ne kimya bırakmış ne de ruh. İlk 20 dakikalık fiesta. Çok mu küçümsediler, kal mı geldi?.. Bilinmez ama, Skibbe’nin öğrencileri bu zaman diliminde tanınmaz haldeydi adeta. Youla’nın golü, ya da defansın ikramı; ‘titrede, kendine gel’ diyordu Galatasarylı futbolcular için. Birara Arda uyandı, Kewell dümene geçti. Ayhan yeter dedi. Baros’tan devamı geldi. Ama Baros’un imzasındaki tek güzellik Kewell’ın yaptığı asistti. Fakat bu yardım Baros’un eliyle buluşunca, bu güzellik spor programlarına meze olacaktı ki, sahneye maçın hakemi çıktı. Herkesin imdadına yetişti. Fırat Aydınus, hatayı hatayla telafi etmeye kalkınca, işin de suyu çıktı. Sarı kartlar havada uçuştu, futbolu olmayan gecede, hakem, yardımcılarıyla birlikte gündeme oturdu.
Skibbe eksik kalır mı hiç?.. Kewell’ı yanına aldı, Mehmet Güven’i sahaya sürerek, skandallara bir yenisini daha ekledi. Alman hoca, hâlâ kimi çalıştırdığının farkında değil. Bunun adı korkaklık. Sen, böyle devam edersen, 4 tane golü de kalende görürsün. Ne defansın defans ne kademen kademe. Aslında tüm suç Kalli’nin!.. Üstat dersleri çoğaltmalı. Başka çare yok.
İnanılacak gibi değil. Trabzonspor ve Olympiakos maçlarına bakıyorsunuz. Bir de düne. Geceyle, gündüz kadar fark var. Bugüne dek kalecisinden son adamına kadar, alkışladığımız kramponları değiştiren gücü söyler misiniz bana?
Son sözüm: Skibbe’nin tazminatı neyse, biran önce ödenmeli. Krediyi de onayladınız. Artık ne bekliyor sunuz?.. Yazık olmuyor mu?.. Bu kadar yıldızlar topluluğunun madara olmasına.

YORUM YAZ