MENÜ

Tehlikenin farkındalar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şu Galatasaray garip takım, ne yapsa kabahat, ülkemize ne fayda sağlasa suç. Hele iki büyük rakibiyle kıyaslanırsa ortaya çıkan sonuç tam trajikomik, yok yok ‘dram’ desek daha doğru.
UEFA yolunda gruplara kalması yine birilerine yanlış geldi. Evet, göze hoş gelmeyen futbolu hepimizi rahatsız etmiş olabilir. Ama araç değil amaca hizmet etmesi, takımda 12 brüt, 10 net sakat varken hem de hedefinden şaşmaması küçümsenecek bir olay mı? Soruyorum size, aynı durum başka bir takımda yaşansa, değil Avrupa arenasında olmak iç hatlarda nal toplamamaları mümkün mü?
Bakın Fenerbahçe’ye, kaynıyor adeta. Taraftar ikiye bölünmüş, Aragones’i tartışmayan yok. Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig’deki tablo ortada. Emre Belözoğlu’nun ağzında, adeta yönetici edasında gündemi değiştirmek ve başarısızlığı kamufle etmek için sürekli Galatasaray var.
Geçelim Beşiktaş’a, Avrupa’ya erken veda ettiler. Aragones gibi Ertuğrul Sağlam da diken üzerinde... Bu yakada da durum farklı değil. Yanlışları başkalarının üzerine atarak taraftarı uyutmak. Kadıköy yakasıvari kamufle şekli.
Çok değil, iki hafta önce Gaziantep maçında Nobre’nin rakibine bariz faulüyle öne geçiş, ilki uyduruk, ikincisi harbi bir sarı kart, Panchce dışarı, Antep 10 kişi. Amacım kurumuş tezeklere su serpmek değil, ama sen Beşiktaş olarak Galatasaray’ın Konya maçında ofsayt golünü üç gün sütunlara taşıtırsan, senin de hakem ikramıyla aldığın maçı hatırlatırlar.
Evet, Konya maçında hakemin hatalarını biz de yazdık. Ama kimseyi örneklemeden. Sen ilk önce takımına bakacaksın. Yanlışı yanlışla süpüremezsin, sadece kendini kandırırsın. Sonuç; UEFA’da yoksun işte. Ayrıca kimse öküz altına girmesin, Beşiktaş’ın Kapıkule’den Avrupa’ya köprü kurmasını en çok isteyenlerden biriyim.
Sonuçta gördüğünüz gibi her iki büyüğün de yöntemi aynı; vurun Galatasaray’a... Onlar da farkındalar tehlikenin. Üstelik bunlar daha fragman. Görün Galatasaray vites yükseltikçe daha neler yaşayacağız. Ligimizin erken bitmesini istemeyen, heyecanın sonuna kadar giderek izleyenlerin televizyon başından kalkmamaları için daha kimler sahne alacak, kimler... Bir eleştirim de Bellinzona maçında Ali Sami Yen’i dolduran taraftara, sağınıza, solunuza bakmadan ıslıklarınızı esirgemiyorsunuz. Yazık, ya başkaları gibi olsanız... Eyvah!

YORUM YAZ