MENÜ

Şimdi bizde mi konuşalım!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Haftaya Ali Sami Yen’de oynanacak derbinin ayar derecesi dün akşama bağlıydı. Üstelik 10 gündür sürekli üzerinde ‘papatya falı’ açılan bir karşılaşma. Baş rolde Abdullah Avcı ve Necati Ateş, Galatasaray için zor maç, onlar için zorun zoru... Bu ikiliyi bir an bile rahat bırakmadıklar ki... Haklılar... Yara olunca çene düşer. İşte böyle bir karşılaşmaya gidiyoruz. Allah sabır versin.
Cevat hoca, orta alanı kalabalık tutmuş, Lincoln’ün defansa yardım rolünde figüran kılacağını düşünüp Ümit Karan’ı tek forvet sürmüş. Riskli bir düşünce. Sonuçta yenmek zorundasın. Hakan Şükür’ü ve Nonda’yı yanında oturtmak birazcıkta olsa delikanlılığa sığmıyor. Belki de bu sezon Belediye’nin, 3 büyüklerin kabusu olması etkilemiş olsa gerek sempatik hocayı. Her şeye rağmen ilk yarım saat Galatasaray, ev sahibine top göstermedi. Özellikle pres ön plandaydı. Tabii yanında şişirme toplar, amacı olmayan akınlarla birlikte... 45 dakika böyle geçti.
İkinci yarı, sağ kulvar tatilde. Bir tek Arda tarafından karşı tarafta bindirmeler. Baktı olacak gibi değil. Son haftaların parlayan yıldızı orayı da idare etti. Ümit, Belediye’nin sert havasından nasibini alıyor. Hakan’ın adresiyle asisti pişti oluyor. Lincoln’ün şıngır mıngır golü filelerle buluşuyor. Galatasaray, ‘oh’ çekiyor... Hem de en derinden. Sonrası idare meclisinden geçiyor, noktayı Şükür koyuyor.
Evet... 3 puanın özeti şu; Lincoln’ün ara ara şık futbolu, Arda’nın gayreti, Servet’in yüreği ve diğerlerinin ayak uydurması. Son 3 haftaya girerken ve 3 gollük farka rağmen yine futbolsuz bir gece yaşadık. Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Ev sahibinde maçın en iyi kramponları; Kerim Zengin ve sonradan oyuna giren Aydın’dı. Eee... Şimdi bizde mi konuşalım!..

YORUM YAZ