MENÜ

Sanal kramponlar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bütün hesapların liderlik üzerine yapıldığı bir derbi... Kalli’nin takımı daha havalı. Sağlam’ın ise eksikleri önemli isimler. Maç 90 dakika diyerek, dilerseniz girelim o dakikaların içine.
Feldkamp bu maçta, merkezin patronluğunu Arda’ya vermiş. Arkadan Mehmet Topal, önden de Ümit Karan destekli. Cisse’nin yokluğunda plan doğru. Ama uygulayan var mı, ben göremedim. Sanal bir baskı o kadar. Binbir eziyet topu getir, sonrası dağlar taşlar. Üstüne üstlük bir sürü açık ver, Servet ve Song’un pestili çıksın.
İlk yarıda oyunun hakimi sen görünsen dahi, pozisyon olarak tek kuruşluk opera. İkinci perde daha da vahim. Çarşambanın zihin ve bedensel yorgunluğu aşikar. Ümit Karan dışında, kimse bir zahmet kramponunu dahi oynatmıyor. Hele Barış evlere şenlik. Sabri de onu aratmıyor. Hakan demişken, kaptana geçelim. Eyvah eyvah eli şaçında. Bir de bu takım ne kadar konuşuyor, çan çan... Futbol oynamaya değil, adeta altın gününe gelmişler İnönü’ye. Kalli de öğrencilerinden geri kalmıyor nazar değmesin! Oyuna müdahale sıfır... Golcülüğüyle tescillenmiş Nonda 70’de, dikine oynayan Barusso 81’de sahne alıyor! Anlayın durumu. Vaziyet böyle olunca, üç puan ve liderliği arzulayan, özellikle ikinci yarıdaki diri oyunuyla konuk takımı sürklase eden Beşiktaş, her şeyiyle maçı haketti. Fakat maçtan önce Beşiktaş taraftarının açtığı pankart, hepsinden kıymetliydi benim için. Duyarlılığınıza herzaman hayranım. Alkışlar...

YORUM YAZ