MENÜ

Polat'ın zor günleri...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’da seçim heyecanı... Nihayet 15 gün kala adaylar sahnede. Şu anda 4+2. Dördü resmen belli, birinin eli kulağında, diğeri de ikna edilme aşamasında. Basın mensubu olarak kalbimdekini söylemem etik dışı desem de, sizler en azından adayımı tahmin ediyorsunuz.
Evet... Adnan Polat.
Öncelikle Özhan abinin başladığı işleri en mükemmel şekilde devam ettireceğine inancım sonsuz. Sadece bu değil tabii. Herhangi bir haksızlıkta masaya yumruğunu nasıl vurabileceğini hepimiz biliyoruz. Ayrıca sportif bakımdan taşları yerinden oynatmamakta yarar var. Üstüne üstlük taraftarlarla her ne kadar sezon başında tartışma yaşansa da, onların yüreği hâlâ Adnan Polat’tan yana. Buraya kadar her şey güllük gülistanlık. Ama... Polat’ın seçilmesi şu anda bir hayal. Neden mi? Okullu olmaması bir dert. Diğerlerinden genç olması (üyelik tarihine göre) başka bir dert. Sert üslubu, haklı dahi olsa Fransız terbiyesi içinde okumuş, büyümüş abileri fazla sıkar. Sevmezler böyle şeyler. Ne diyeyim, işin zor Adnan abi.
Tek umut var; o da Canaydın’ın desteği. Mutlak suretle Özhan abinin üyelerle konuşması gerek. Öyle kapı aralarında değil, direkt, Özhanca! Her şey açık olmalı ki, Galatasaray yara almasın. Durum böyle olursa, Polat kaç senedir hayalini kurduğu makamın sahibi olacaktır.
Yakışır... bugüne kadar verdiklerinin karşılığını alması, bir spor adamı olarak en çok bizi memnun eder. Yine burada bir fren yapmamız gerekiyor. O, +2 dediğimiz değerli insanlar seçime girerse, ne ben ne de başkası, kimse sonucu tahmin edemez.
Bugün, bu akşam, böyle büyük bir derbi varken, seçimden konuşmak sizlere abes gelebilir. Ama 2 maçtır ne gördük ki, bari biraz seçim heyecanı yaşatayım dedim, haksız mıyım?

YORUM YAZ