MENÜ

Nankörler parmak kaldırsın!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dün Galatasaray’ın idmanına gittim. Milli oyuncular, sakatlar ve Lincoln dışında diğer tüm kramponlar oradaydı. Tabii Skibbe ve kurmay ekibi de. Genç hoca balık baştan kokar dedirtircesine bir enerji getirmiş yeni takımına. Sevecen ve sıcak yaklaşıyor. Öğrencilerinden deli sıcağa rağmen inanılmaz bir efor sağanağı. Bu da yol su elektrik olarak dönecektir takıma. Ve çok erken olmasına rağmen böyle devam ederse, Galatasaray Avrupa’da kaybolan kimliğini tekrar bulacaktır sanırım.
Asıl derdim başka benim. Sizlerle paylaşmak istedim. Ne yalan söyleyim dün Florya’da gözüm birini aradı. Olmaması kanıma dokunsa da, hayat bu nankörlük her meslekte deyip avutmaya çalıştım kendimi. Tahmin ettiğiniz gibi Hakan Şükür’ den söz ediyorum. Biliyorum bazılarınız senin Hakan’dan başka konun yok mu diye isyan ediyor. İnanın O’nu iki aydır (röportajlar hariç) ilk defa kelimelerle buluşturuyorum. Hakan Galatasaray’da oynarken yazıp çizmiştik “Golcü ayrıl” diye. Nedeni; rencide olmasın, onu seven dostları ve gönül veren taraftarları daha fazla üzülmesin diye. Pek inanmadı bize ya da inanmak istemedi. Ve şimdi film bitti, sonu bu sefer dramatikti. Jön alışılmadık biçimde kaybetti, artı yuvasından ayrılmak zorunda bırakıldı. Sadece ve sadece on ay daha takımda kalma istediği reddedildi tüm rekorları alt üst ettiği kulübünce. Unutuldu sekiz şampiyonluk yaşadığı ve yine unutuldu UEFA Kupası’na giden yolda attığı o muhteşem imzaları. Kral için “her şey birdenbire oldu” Orhan Veli’nin dediği gibi. Yönetimin muhteşem tekliflerine(!) rağmen ayrılışı da birdenbire oldu.
Evet artık Florya’da Hakan yok, onu sevenler özleyecektir mutlaka. Şüphe yok ki, Galatasaray her sene olduğu gibi yine şampiyonluğa oynacaktır. Hakan’ın eksikliği aranmaz. Arada bir özellikle alınacak başarısız sonuçlarda hatırlanacaktır o kadar. Ah keşke misali! Unutulmayacak olan tek olay Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Ergün Penbe ve son olarak Hakan Şükür’e yapılan nankörlüktür. Hele Kral’a yapılan nankörlükle beraber koskoca bir ayıptır. Utananlar parmak kaldırsın!

YORUM YAZ