MENÜ

Misafirperverler

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray için yaralara pansuman maçı. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi, ayrı bir motive aynı zamanda stres. Rakibi ligde dibe vuran, artık veda turları atan Kasımpaşa. Hadi artık falcılığı bırakalım, oyuna bakalım.
Kalli yedekleri sahaya sürmüş(!) yabancıların beşi bir yerde. Emre 30 dakikalık önlibero. Genç futbolcu bu alanda iyi bir rol ortaya koyamayınca, Barusso’yla takdim tehir. Maç içinde deneme yanılma. Hoppala... Ali Sami Yen’de mükemmel bir misafirperverlik. İçi boş kramponlar, ne yaptığını bilmeyen adamlar ve yenilen gol. Sonrası mı? Serkan ve kurtarıcı Şükür sahnede. Şişirme toplar, saçma sapan karamboller ve dakikalar ilerledikçe panik ataklar. Kalli’yi eleştirmeyi bir tarafa bırakalım, biz Lincoln’e bakalım. Saçı başı dağıtmış, ona kimse bir şey diyemez ya. Avuç dolusu para al, sonra da keyife keder davran. Kazık! Hele de hakemi aldatıcı hareketlerin. Yazık!
Böyle bir maçta 3 puanı değil, bütün avantajları kaybettin. Kimse UEFA Kupası’ndaki moral bozukluğuna bağlamasın. Futbolda dün yok. Halbuki dün senin için ne kadar avantajlıydı, o avantajını da kaybettin. Gelelim Kalli’nin öğrencisi Uğur Tütüneker’in takımına. Sizlere koskoca bir alkış oyunu çirkinleştirmediniz. Üstelik mücadelenizle hepimize keyif verdiniz. Helal olsun. Bir maç daha bitti şimdi. Herkesin beyni çarşamba akşamına fikslendi. Bana hiç sormayın bilemem, ‘Ah keşke Lincoln yerine Mehmet Topal oynasaydı’ diye düşünülüyorsa...

YORUM YAZ