MENÜ

İyi yatmalar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Artık şuna inanıyorum ki, Türkiye’de futbol iflasın eşiğinde. Kimse kimseyi kandırmasın. Hasan Ali Atasoy günlerdir yazıyor. Kimsede tık yok. Başkent’te böyle bir saha, rezalet mi skandal mı? Ben karar veremedim. Seçimi siz yapın. Renk ayrımı yapmadan “Bu çocuklara yazık değil mi” diyip, inelim mayın tarlasına!
Ahmet Akçan “Kalan sağlar bizim” diyerek bir 11 sürmüş. Dışarıdan ne olursa olsun havalı. İçine girersek soru işareti. Servet, Emre, Aykut ve Arda’nın dışında gerisi hababam. 11’e 4 yani. Eyvallah zemin kötü, kramponlar zorlanıyor. Peki ama yüreğiniz nerede. Üzerinizdeki formanın farkında olan sadece 4 isim mi? Bazı arkadaşların resmi maçlardan çok, geceleri özel maçlara fazla önem verdiği kulağımıza geliyor. Adlarını yazmak bizi bozar. Ayıp oluyor beyler, magazincilere iş çıkarmayın. Dikkat ederseniz futbol yazmıyoruz. Nasıl yazalım ki. Yarı finalin ilk ayağı fakat, rezil bir futbol, ne yaptığını bilmeyen bir Galatasaray.
Gençlerbirliği lokum gibi bir rakip bulmuş. Yeme de yanında yat. Gerçi bütün topları dağlar ve taşlarla buluştursalar da, Sabri’nin jestine kayıtsız kalamadılar. Finalde dün geceyi tek kelimeyle özetleyebiliriz: Hakettiler. Biri canıyla kanıyla, diğeri ise yan gelip yatmasıyla. İyi yatmalar. Sizlerden özür diliyorum. Kritik yapamadım. Gerçi bu özürü başkaları dilese daha uygun olmaz mı...

YORUM YAZ