MENÜ

Harmandalı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tam bir angarya. Mesai saatleri arasına sıkıştırılmış bir maç. Buna rağmen karşılaşmaya olan ilgi küçümsenmeyecek şekilde. Ankaraspor bugüne kadar aldığı sonuçlarla ligin Başkent takımları arasında en havalısı. Galatasaray malumunuz bir istikrar abidesi! Özellikle deplasmanlardaki başarısı her haliyle mükemmmelüstü! Hadi bakalım bu kadar dedikodu yeter, biraz da oyuna bakalım...
Kirli sakalıyla imajında kendine farklı bir görünüm veren Skibbe’nin programında ise pek bir değişiklik yok. Sadece farklı olan bazı öğrencilerinin adı. Murat Akça’ın Servet’in yanında olması sevindirici. Umut veren genç olarak böyle maçlarda rol alması güzel. Ne olursa olsun, yenilen goldeki hatası ve De Nigris’in golüne engel olmaması da doğal karşılanmalı. Abileri bugüne kadar ne hatalara imza attılar. ‘Murat’ınki devede kulak’ diyelim. Aaa bir de Skibbe’nin olmazsa olmazlarından Mehmet Güven var. Kimse kusura bakmasın, Murat için söylediklerimin onda birini onun için sarfetmem. Anlamıyorum, Skibbe ne fayda bekliyor bu futbolcudan, üstelik Ayhan’ın görev yaptığı merkeze Mehmet’i yerleştirmek ne kadar mantıklı.
Aslında bir kişiye yüklenmek de haksızlık. Tencerem kara diğerleri mor. Galatasaraylı futbolcuların ne oynadıkları, ne yapmak istedikleri belli değil. Buldum ‘Harmandalı.’ Arda, Lincoln, Meria, biraz da Kewell’ın iteklemeleri o kadar, gerisi faso fiso. Heyecanlanan Ankaraspor taraftarı... Nasıl heyecanlanmasın, sürekli pozisyona giren kendi takımları. Misafir ekip, adı üstünde maça da misafir. Oyunun başında Ümit Karan’ın golü olmasa, yandım çavuş söndüren yok mu! Pardon Herr Skibbe, daha ne bekliyorsunuz artık.

YORUM YAZ