MENÜ

Hakan'ı kurtarmak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Evet... Lig bitti, şampiyonluk geldi, ama Hakan Şükür meselesi her daim vizyonda. Kalacak mı, yoksa ‘Elveda’ mı diyecek? Cuma gecesi Kalamış’ta kongre üyeleri ile birlikte taraftarın da katıldığı şampiyonluk gecesindeydim. Galatasaray’da ilk kez böyle bir karışım yaşanıyor. Adnan Polat farkı, hayırlısı olsun diyelim! Ve o konuyu başka bir güne saklayalım. Gelelim golcüye...
O gece bir kez daha anlaşıldı ki, Hakan yine taraftarın sevgilisi. Beni şaşırtan, Adnan Polat’ın, gecenin konuşmasını yaparken, her iki kelimeden birinde Hakan’ın ismini geçirmesi. Tabii ki övgülerle. Garip... Çok değil, bundan 4 ay önce, Polat’ın radikal kararlar alıp, gençleştirme operasyonu hedeflediğini Sağır Sultan duymuştu. Yolcuların listesini az çok biz de biliyorduk. Emin olduğumuz, o listenin başındaki ismin Hakan’a ait olduğuydu. Sizlerden mi saklayacağım... Anlatayım artık.
Evet, Adnan Başkan bizzat şahsıma, Hakan’la artık birlikte olamayacağını söylemişti. Ama ne oldu da, Şükür, sanki bir seçim propagandası gibi davetler, kürsüler ya da cümle aralarında başrolde? Ben pek bir anlam veremedim. Ama ben, gitmesin derim.
Evet Hakan... Sen de artık kabuğundan çık ve karar ver. Dubai’ymiş, Florya’ymış ya da jübileymiş; çık artık konuş. Hem senin hakkında karar vereceklere yardımcı olursun hem de uykusuz gecelerini bitirerek kendine. Her şeyin bir sonu var, unutma Hakan. Tanju Çolak da en az senin kadar yakın arkadaşımdı. Onun pişmanlıkları sana bir parça yol göstersin.

YORUM YAZ