MENÜ

Galatasaray United!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Derbi bitti, gürültüye devam... Artık Galatasaray’a ‘United’ demek daha doğru olur sanırım. Haksız mıyım?
Kadıköy’de kaybedilir, Fenerbahçe’nin hakkında methiyeler sıralanır. Ali Sami Yen’de alınan galibiyet kulak arkası! Beşiktaş’ın neden yenildiği hesapları yapılır. Sanki Florya’dakiler bu ülkenin insanı değillermiş gibi. Cüneyt Çakır hakemlik dersi vermişken yenilginin faturası hakeme çıkarılır. Suçu? Kurallara uymak! Söyler misin bana, Servet ile Holosko’nun çarpışmasından başka tartışılacak ne vardı? Hangisi penaltı değildi, Rüştü’nün hakim olamadığı topa vurmak futbol lugatında haram mı?
Bizim mahallede bunun adına çamur derler. Bu çamuru geçti, balçık oldu beyler! Gerçi size göre Hüseyin Göçek gibi bir ‘dahi’ varken, ne işi var Cüneyt Çakır’ın bu tip maçlarda!
Çirkinlikler son sürat. Taktılar Milan Baros’un pembe renkli kramponlarına. Adam takır takır gol atıyor ya, rahatsız oldular. Kendileri gibi aynı kervandan olmadığı için, belki de bir davetti! Hiç heveslenmeyin, öyle taraklarda bezi olmadığını biliyoruz Çek futbolcunun.
Baros’u geçtik. Gelelim şu sözde kaptanlık sorununa! Arda Turan bu şartlar altında kaptan olamazmış... Ciddi misiniz? Kelimeleri cımbızla çekin, kafanıza göre kurun cümleleri. Amaçları Galatasaray’ı karıştırıp mikser rolünde ‘Oscar’ almak...
Artık başka çareleri kalmadığı açıkça ortada. Nasıl durdurabilecekler? Futbolla imkansız. Kirle, çamurla iftira ile...
Bakın size tavsiyem, boşuna kürek çekmeyin. Takımdaki arkadaşlık maksimum noktada. Kenetlenmişler, üstelik Skibbe’yi de çok seviyorlar. Öyle gezme tozma sorunları da kalmadı. Adnan Sezgin’in fazla mesaisiyle bu problem de ortadan kalktı.
Gerçi Galatasaray’ı ‘United’ gibi görenlere hak vermiyor değilim. Ne yapsınlar, Milan Baros tutulmuyor, Cassio Lincoln fena, keza Arda öyle, Harry Kewell da dönecek. Peki ya diğerleri?
Avrupa’yla Şükrü Saracoğlu Stadı arasındaki yol gitgide kısalıyor... Bu filmin sonu şimdiden belli. Sanırım Mart ayının sonunda matematik olarak biter. Size de esmer günler düşer...

YORUM YAZ