MENÜ

Fatih Terim

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fatih Terim ismi Galatasaray’la bir kez daha anılmaya başladı. Çok değil, milli maç arefesinde düzenlenen basın toplantısında bunun ipuçlarını vermişti Fatih hoca. Birileri tarafından çok istendiğini söylemiş, ama kim olduklarını açık bırakmıştı. Medyamızın geneli bu konuşmayı özellikle İtalyan takımlarına yordu. Anlayacağınız hepimizin bildiği gün yüzüne çıkmış dialoglar. Ya bilinmeyenler...
Fatih Terim’in Türkiye’deki tek aşkı Galatasaray olduğunu ve bir gün geri döneceğini yakınlarının aklından hiç silinmemişti. Söz verdiğim için adını veremeyeceğim. futbol dünyamızın duayenlerinden birinin hasta ziyaretinde Terim “Benim sözüm de, kontratım da Hasan Doğan’la, bundan sonra ne olur belli olmaz” demişti. Gerisini tahmin edin... Şimdi siz “Milli maç öncesi bunların yazılması etik mi kardeşim” diyeceksiniz. Ben de size “Her gün adeta tefrika halini almış ‘Galatasaraylı yöneticiler Terim’le görüşüyor’ haberlerinin aslı astarını yazarsak, belki etrafımızda esen ve şiddeti maksimumda olan ‘Yalan Rüzgarı’nı engelleriz, bu daha doğru olmaz mı” derim.
Devam edelim, yalanlamayı bir anlamda iş edinmiş Galatasaray Yönetimi’ne seslenmek boynumuzun borcu tabii ki... İşte son olay, yok efendim Fatih Terim’le görüşülmemiş. Yahu bunu yalanlamayı çok mu düşündünüz. Terim’e gittiğinizi sağır sultan bile duydu. Üstelik Adnan Polat’ın başkanlık koltuğuna geçer geçmez aklının Terim’de olduğunu herhalde bilmeyen yoktur camiada. Ama o zamanlar federasyonun başında merhum Hasan Doğan’ın olması ve ona verilmiş olan söz, ayrıca Özhan Canaydın yakasından gelebilecek tepkiler yüzünden Fatih hocaya yapılacak teklif ertelenmiştir. Ama asla rafa kaldırılmamıştır. Her an sunulmaya hazırdır ve sunulmuştur. Aslında bu tarzınız, zaman zaman bizi de yalanlamalarınızın ne kadar abes olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Teşekkürü borç biliriz.
Hem niye çekiniyorsunuz doğruların ortaya çıkmasından. Statükocular hariç, Galatasaray’ın çıkarını düşünen her kişi Terim’in Galatasaray’a gelmesinin doğru olacağı kanısında. Bana da sorarsız, eğer Fatih hoca gelirse kağıt üzerindeki yıldızlar topluluğunu sanaldan gerçeğe çıkaracak, ayrıca oyuncu imparatorluğuna son verecek kişidir, derim. Artı UEFA Kupası’na, daha doğrusu Kadıköy’e gidilecek yolu en iyi bilen şoför Fatih Terim’dir. Hadi bunu da yalanlayın.

YORUM YAZ