MENÜ

Allah sabır versin!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Özhan Abi gitti, camiada hafif çaplı kaos başladı. Futbol takımı bu karışıklıktan payını alır mı, sanmam. Yabancı futbolcuların umrunda mı, hadi canım! Eee, Barış, Serkan ya da diğer gençler, abes. Olsa olsa, kaba tabiriyle bizim papazlar, açalım, abiler etkilenir. Kim kaldı? Hakan Şükür, Hasan Şaş... Onlar da artık azınlık. O zaman kimse ‘Galatasaraylı futbolcular kongreden etkilendi’ diye ahkâm kesmesin.
Bakın, bu çocuklar buraya kadar sadece kendi güçleriyle geldiler. Bugüne kadar sustuk. Çünkü işimiz eleştirmek, çomak sokmak değil. Artık bazı gizli kalmış dosyaları açmanın zamanı geldi.
Ligdeki Fenerbahçe derbisinde takım 2 gol yemiş, maç sonunda futbolcular Florya’da. Morale ihtiyaçları var. Kim bu motivasyonu yapacak? Ben değilim tabii ki. Kalli efendi kampı ilk terk eden kişi. Skandal! Lincoln, bence bu ülkedeki en önemli, ama en basiretsiz yıldız. Bu hale kim getirdi? Yine aynı adres. Nonda ülkemize ayak bastı, goller sıra sıra. Sonra anlamsız bir kızak, o da unuttu futbolu. Unutturan? Adını siz koyun. Evet... Bir ara gençleri ön plana çıkarttığı için ayakta alkışlamış, özür bile dilemiştik Alman hocadan. Ama artık hepsinin günü kurtarma operasyonu olduğu, aleni ortada. Kusura bakmayın Herr Kalli, bu takım size rağmen ikinci. Evet, size rağmen! Küçük bir örnek, ülkesinde ve Liverpool’da sağ bölgede oynayan Song varken, Uğur’un yokluğunda bu kanada krampon arayarak, iki maçta da sıfır çektiğinizin farkında mısınız? Galatasaray bir rulet masası değil. Gerets’e kızıyorduk, ama gelen gideni arattı sanırım.
Başa dönüyorum... Özhan Abi gitti. Çok ararsınız. Bu da başka bir konu. Şimdiki filmin adı: Dönme dolap! Ya Polat, ya Öztürk Başkan. Konu mankenleri kime köprü olursa, o kazanacak. Yalnız, kazanana 2.5 ay Allah’tan sabır diliyorum. Niye mi? Anlamayan yazıyı bir daha okusun.

YORUM YAZ