MENÜ

Adnan abi der ki!..

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Adnan abi ile Başkan olduktan sonra, nihayet üç gün önce konuşabildik. Abi diyorum çünkü; bu Galatasaray’da bir gelenektir. Hele kongre üyesi ise, senden de kıdemliyse; ona abi diye hitap etmek her makamdan önemlidir. O kişi Başkan dahi olsa, bu konunun altını çizmek istedim. Nedeni ise; bazı çevreleri hitap şeklimiz rahatsız etmiş. Aman aman, açık yakalamak için öküzün altına girme olmasın lütfen!
Neyse, Adnan abinin kupa maçından sonra konuşması oldukça sıkıntılıydı; pek belli etmese bile, ses tonu bu sıkıntıyı açıkça gösteriyordu. Kalli’nin aniden gidişi, Başkan olmadan verdiği sözlerin startını engellediğini ve şu anda futbol takımının hedefe ulaşması için 24 saat çaba verdiğini söylüyor, söz verdiği, gerçekleştireceği icraatlara ise mecburi olarak şampiyonluktan sonra kolları sıvayacağını söylüyordu.
Başkanı üzen bir başka olaysa; bazı çevrelerin, kulübü yeniçeri ocağına benzetmesiydi. “Çocukların günahını alıyorlar” diyordu. Galatasaraylı kramponları kastederek; “Hiçbir futbolcu yönetime
karışamaz, böyle bir olayın bizim camiamızda yaşanmasının mümkünatı yoktur. Bazı arkadaşlar rüyalarında gördüklerini, sabah kaleme döküyorlar. Evet, biz medyaya söz verdik; ayda en az bir gün beraber toplanacağız, basın büroları kuracağız, duvarları yıkacağız diye. Kulüp içinde yaşananların, yanlış yorumlara gebe olmasını engelleyip sizlerle paylaşalım diye, ama dediğim gibi hocamızın aniden gidişi bütün programımızı alt üst etti. Yapacak bir şey yok, elimiz kolumuz bağlanmıştı. Artık futbolcu ve taraftarlarımızla kilitlendik. Onlar canıyla kanıyla oynayacak, taraftarımız şartlar ne olursa olsun 4 maçta da stadı dolduracak. İlk hedef pazar günü, Olimpiyat Stadı 70 bin Galatasaraylı ile dolmalı” diyor.
Evet, Adnan abi böyle söylüyor. Bana göre de başından sonuna kadar haklı. Türkiye Kupası gitti, futbolda dün yok, eğer Galatasaray’ı seviyorsan, Başkan’ına kulak vermelisin. 4 maçlık kısa sayılacak yol için destek vermek, çok yorucu olmasa gerek ne dersiniz? Sizce de haklı değil mi Adnan abi!

YORUM YAZ