MENÜ

Dubois 4 dakikada yaptı

Abone Ol Google News

Okan Hoca'nın Galatasaray'ı en kısa süre içinde rakip takım ceza sahası içine girmek istiyor. Konyaspor'a karşı 2. dakikada bunu gerçekleştirdiler ve Sacha Boey'in harika asistinde Sergio Oliviera'nın golü ile 1-0 öne geçtiler. Kasımpaşa maçındaki devamlılık bu maçta yoktu çünkü daha dirençli bir takımla karşı karşıyaydılar. Konyaspor merkez orta sahası Galatasaray'a karşı net üstünlük kurdu. Tabeladaki yerinin tesadüf olmadığını oyunuyla gösterdi.

Haberin Devamı

İlhan Palut'un öğrencileri bloklar arasını doldurup geçişlerde üstünlük sağlayınca Endri Çekici ile skora eşitlik getirdi. Maçın kahramanı olmaya aday Çekici ikinci şutunu direğe nişanladığı pozisyonda sakatlanınca erken oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Torreira ve Sergio Oliviera merkezinin dirençsizliğini en net bu maçta görmüş olduk. Kerem, Yunus ve Mertens çok etkili gözükmediler. Torreira ve Sergio Oliviera fiziksel olarak güçlü kalsa bu üçlü rakip yarı sahada maçın kaderini değiştirecek isimler ancak savunmaya çok yardım etmek zorunda kaldılar. Bu nedenle Oliviera yerine zaman zaman Midtsjö ya da Berkan Kutlu şans bulmalı. O zaman Kerem, Yunus ve Mertens'in işi çok daha kolay olur.

Haberin Devamı

Kulübesi güçlü olan kazandı

İş değişikliklere gelince durum değişti. Yedek kulübesi güçlü olan Galatasaray bu dakikadan sonra yorulan rakibi karşısında çok daha etkili olan ancak sonuca gidemeyen taraftı.

Maçın kaderi Okan hocanın Patrick van Aanholt & Leo Dubois değişikliğiyle belirlendi. Fransız sağ bek, Aanholt'un 78 dakikada yapamadığını 4 dakikada yaptı. Leo'nun sert ortası savunmaya çarpıp ağlarla buluşunca Galatasaray üst üste 3. galibiyetini aldı.

YORUM YAZ