MENÜ

15 saniyede 10 pasla gelen şiir gibi gol

Abone Ol Google News

Galatasaray, Lazio ve Marsilya maçlarında dört puan kazandığı savunma gücü yüksek oyunla sahaya dizilmişti. Bu kez Kerem ve Morutan yerine kenarlarda ayağında top tutarak savunmanın daha fazla yorulmasını engelleyecek Babel ve Barış Alper Yılmaz vardı. Haddini bilerek oynayan Terim'in öğrencileri 76. dakika sabırla taktik disiplinden kopmadı. Üç gün önce Konyaspor maçından çıkmalarına rağmen fiziksel olarak da rakibiyle kora kor mücadele verdi.

Haberin Devamı

Galibiyet hamlesi...

Taylan, Berkan ve Cicaldau üçlüsü Lazio ve Marsilya maçlarında olduğu gibi direncini 90 dakikaya yaydı. Fatih Hoca'nın Kerem, Diagne ve Morutan hamleleri ise golün habercisi oldu. 82'de bu üç oyuncunun başrollerinde yer aldığı gol Sarı-Kırmızılı takıma hem üç puanı hem de gruptan çıkma adına büyük avantajı getirdi.

O gol derslerde okutulur

Gole gelince "şiir gibiydi" desek abartı olmaz. 15 saniye içinde muhteşem bir organizasyonla 10 pas sonucunda harika bitirişi Kerem yaptı. Oyunun hızı, Berkan'ın kilit pası (Üç oyuncuyu oyundan düşürdü), Diagne'nin topsuz alandaki koşusu, Morutan'ın enfes asisti futbol kitaplarında yer alacak bu golü hazırladı.

Haberin Devamı

Marcao - Nelsson duvarı!

Galatasaray Marcao ve Nelsson ikilisinin savunmada zorlu grupta oynadığı üç maçta gol yemeden yedi puan toplamayı başardı. Marcao'nun bireysel performansı dışında Nelsson'u da yukarı taşıması gelecek adına önemliydi...

106 korner oldu! Hala gol yok...

Fatih Terim'in öğrencileri bu sezon 18 resmi maçta toplam 106 korner kullandı ancak hala gol çıkartamadı. Bu konunun üzerine gidilmesi gerekiyor. Net iki problem var. İlki kornerlerin kötü kullanılışı, ikincisi organizasyon eksikliği... Türkiye'nin en iyi top kullanan isimlerinden Selçuk İnan'ın Aanholt ve Cicaldau'yu mutlaka çalıştırması gerektiğini düşünüyorum. Organizasyon için ise duran top uzmanı transferi hiç fena olmazdı...

YORUM YAZ