MENÜ

Peki tamam!..

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Milli takımdaki her aksiyon yeni kuşkuları, yeni soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Aslında belki de sorun yaratmayacak tek şey, milli takımsızlık! Bir anlamda 'yorgan gitti kavga bitti' misali. Ama günün şartları böyle bir kayboluşa el vermiyor! Fatih Terim, Arda Turan ya da diğerlerinin bulundukları konum da...

Ne oldu milli takım kampında ona bakalım. Pazartesi günü Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu kafile Antalya'ya geldi. Fatih Terim birkaç saat sonra başka bir uçakla Antalya'ya geçti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden antrenman öncesi fotoğrafları paylaşıldı. Fatih Terim ile Selçuk İnan'ın tokalaşma anı mevcut. Hocanın diğerleri ile göründüğü tek kare yok. İki ihtimal var. Birincisi, Terim ile Arda bir araya gelmedi. İkincisi, tokalaştılar, konuştular vs ama TFF'nin resmi sitesinden bu fotoğraflar servis edilmedi! Mümkün mü? Elbette hayır. Demek ki Terim ile Arda arasında bir fiziksel yakınlaşma yok. Bunca olaydan sonra. Bunca suçlama, doğrudan ya da dolaylı verilen mesajın ardından üstelik...
Ancak ve lütfen dün sabah buluşabildiler. 10 Kasım anma töreni için.

Peki başka neler oldu? 'Fatih Terim'in danışmanı, akıl hocası, metin yazarı' denilen Doktor Bülent Bayraktar Antalya kampına katılmadı. Fatih Terim'in yıllardır çalıştığı, yeri geldiğinde takımı emanet ettiği masör Uğur Durul hala milli takım kampında yer bulamıyor.

TFF'nin resmi internet sitesinden "A Milli Takım Teknik ve İdari Kadrosu" kategorisi kaldırıldı. Resmi siteye girdiğinizde A Milli Takım'ın hocası kim, yardımcıları kim; teknik ve idari kadro kimlerden oluşuyor bulmanız mümkün değil. Çünkü yok artık öyle bir kategori. Hata veriyor!

Ve sonrası... Fatih Terim ile Arda Turan'ın aynı kareye girmediği haberine TFF yalanlama geçiyor. Açıklamanın final bölümü şöyle: "Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bugünlerde Milli Takımımıza destek olmak yerine bu tarz spekülatif haberlerle yıpratmayı hedefleyenleri, şiddetle kınıyor ve kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz."
Peki tamam!..

YORUM YAZ