MENÜ

Yeni Malatya geri döndü

Abone Ol Google News

Erzurum’da gülen konuk ekip Malatyaspor oldu. Erol Bulut 3 önemli eksiğine rağmen özellikle ikinci yarıdaki akıllı futboluyla Erzurumspor’u devirmeye başardı.

Haberin Devamı

Oysa oyuna iyi başlayan ve ilk yarıyı iyi oynayan taraf Erzurumspor’du. Özellikle sağ kanattan Emrah ile etkili ataklar yapan ev sahibi ekip aradığı golü ilk yarı biterken buldu.

Orta alanda Aleksic’e baskı yapan Taylan’nın pasında topla buluşan Sunu, Sırp oyuncunun düşürmesiyle penaltıyı aldı. Scuk atışı kullandı ve ilk yarının skorunu ilan etti.

İkinci yarıda bambaşka bir Malatyaspor izledik. Özellikle Erol Bulut’un hamleleri karşılığını buldu. Belki de dün ilk yarıda Emrah’ın tarafından oyun üstünlüğü sağlayan Erzurumspor ikinci yarıda aynı oyuncunun bulunduğu bölgeden darbeyi yedi.

Emrah’ın kanadı tekledi

Savunmayı ve orta alanı rakibe teslim eden Erzurumspor karşısında, Malatyaspor şık goller attı ve hakettiği bir 3 puanla sahadan ayrıldı. Özellikle ikinci yarıda Rahman’ın sol öne geçmesi, Eren’in bitmek bilmeyen presi ve golleri 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

Erzurumspor’da Mehmet hoca bana göre Taylan değişikliğini biraz erken yaptı ve dengeler konuk ekip lehine döndü. Sonrasında moraller bozuldu ve bir anlamda kritik bir dönemde ağır bir yenilgi aldı Erzurumspor.

YORUM YAZ