MENÜ

Timsah Başkent'te kayıp

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

9 hafta sonra Kayseri'yi yenip rahat nefes alan Bursa, bu kez Osmanlı deplasmanında duvara tosladı. İrfan Buz, eski takımını etkili bir oyunla 2-1 mağlup ederken dirilişin de fitlini yaktı.

Süper Lig’de oldukça zor günler geçiren Osmanlıspor, Bursaspor karşısına önemli eksiklerle çıktı. Konuk ekip ise Kayserispor galibiyetiyle en azından moralli gelmişti. İrfan Buz bir puanla aldığı takıma önemli bir ivme kazandırdı. Bir puanlı maçlar çare değil bir anlamda teselli olsa da Osmanlıspor için olmazsa olmaz 3 puandı. İlk yarı oyunun mutlak hakimi Osmanlıspor’du. Başkent ekibi geriden isabetli paslarla tehlikeli ataklar geliştirdi. Nitekim kornerden gelen topta Aminu 1-0 öne geçirdi. Bursaspor ise bir türlü istediği ritmi yakalayamadı. Osmanlıspor Regattin’in Harun’u adata avlayan enes frikiğiyle skoru 2-0’a taşıdı. Bursaspor için ilk yarıda olumlu konuşmak imkansızdı.

İsteyen kazandı

İkinci yarıya Bursaspor golle başladı. Sow’u sokan Paul Le Guen aradığı golü hemen Kembo ile buldu. Ancak 2-1’e rağmen istediği baskıyı kuramadı konuk ekip ve Osmanlıspor karşısında en azından aradığı bir puanı bulamadı. Osmanlıspor’da dün Amunu, Regattin ve Mehmet Batdal bu galibiyetin mimarıydılar. 7 hafta sonra Osmanlıspor’a nefes aldırdılar. Maçın özeti; Bursaspor ilk yarıda kaybetti. Osmanlıspor ise gerçekten daha çok isteyen taraftı ve haketti.

YORUM YAZ