MENÜ

Tecrübeye yenildik!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Osmanlıspor, Yunanistan’da aldığı 0-0’lık beraberliğin moraliyle sahaya çıktı. Gerçekten Avrupa kupalarının gediklisi Olympiakos gibi bir tecrübe karşısında olayı ‘neden olmasın’ noktasına taşımıştı. Yani tur ayağımıza gelmişti ve evimizde bu fırsatı kullanıp tarih yazmak istiyorduk. Başkent’te dolu tribünler ve müthiş taraftar desteğiyle ilk yarıda gol hariç her şeyi yaptık futbol adına. Rakibin bizim sahamıza oyunu yıkma taktiği tutmadı, aksine biz rakip alanda oynadık ve etkili pozisyonlar da bulduk.

Kritik tercih Webo

Özellikle sol kanattan Regattin ile önemli ataklar geliştirdik. Mustafa Reşit Akçay, son 5-1’lik Adanaspor galibiyetinde bir gol 4 asist yapan Webo’ya ilk 11’de şans verdi haklı olarak. Ancak maça baktığımızda gerçekler Delarge diyordu. Çünkü Webo çok iyi niyetli ama Avrupa Kupaları için yetersiz fizik güç olarak. İkinci yarı şok bir başlangıç oldu bizim için. Olympiakos’un arka direk golü dengelerimizi bozdu. Aslında atacağımız 2 gol turu geçmemiz için yeterliydi. Ardından önce beraberliği yakalayalım derken 2-0 yenik duruma düşünce bir anlamda turu da teslim ettik.

Teşekkürler tüm takıma

Dün gece Olympiyakos’a değil, bana göre tecrübeye yenildik. Aynı pozisyonlara biz girdik atamadık onlar attı ve turu geçti. Osmanlıspor’a temmuz ayında başladıkları bu heyacanı bugüne kadar yaşattıkları için teşekkür ediyoruz, emeği geçen herkesi kutluyoruz.

YORUM YAZ