MENÜ

Tebrikler Erzurum

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursa'da finale hakederek gelen iki ekip Süper Lig için ölesiye bir mücadele verdiler. Gerçekten nefeslerin tutulduğu bir karşılaşmaydı. İki takımın da taraftarı çok uzaklardan gelip büyük bir destek verdiler. Mavi-Beyaz ve Kırmızı-Siyah renklerle adeta Bursa'yı fethettiler. İki teknik adam da önce kontrollü futbol, minimum hata anlayışı ile takımlarını sahaya sürdü. Öyle ki bu anlayış ilk yarıda savunma futbolu olarak üst düzey bir kalite getirdi ama hücumsal anlamda çok kısırdı. İki takımın da hücumdaki önemli silahları hiç üretken olamadılar.

Hata endişesi

İster istemez böyle bir ilk yarıdan sonra bütün hesaplar ikinci yarıya kalmıştı. Bu devrede; susan seyirci de devreye girince daha atak, daha pozisyonlu bir karşılaşma izledik. Birinin sevinceği birini üzüleceği böyle bir finalde hatanın bedeli çok ağır olacaktı. İşte bu endişeli iki takımın taraftarı büyük bir destek verince rakip kalelerde gol girişimleri çoğaldı.

Sakatlıklar bozdu

Her mayıs ayında Play-Off finallerini yıllardır izleriz. Hüzün ve sevincin bir arada olduğu dönemlerdir. Dün gece Süper Lig'e çıkacak 3. takımın kim olacağının cevabını merak ediyorduk. Erkan Sözeri; Segbefia ve Gökhan Alsan'ın sakatlıkları nedeniyle hamle gücünü istediği gibi kullanamadı. Son kozu Webo'yu da 80'den sonra sahaya sürüp son noktayı koymayı denedi. Erzurumspor ise maçı uzatmaya götürürcesine hiç oyuncu değişikliği yapmadı. Uzatmalarda da sonuç değişmedi ve kazananı penaltılar belirledi, iki takıma da yürekten tebrikler.

YORUM YAZ