MENÜ

Sorumsuz ve duyarsız Belhanda

Abone Ol Google News

Başkentte pandemi sonrası ilk 3 puan için sahaya çıkan Galatasaray, son sıradaki rakibi Ankaragücü karşısında gol pozisyonuna giremeden ilk yarıyı bitirdi. Ankaragücü ise en 4 net pozisyondan yararlanamadı. Terim’in öğrencileri topa sahip olmada maharetli ancak rakip ceza alanına girmede ve son vuruşlarda etkisizdi. İkinci yarısında biraz daha kımıldar gibi oldu ama sonuç yoktu. Ankaragücü genç Emin’in tecrübe eksikliğinden kaynaklanan penaltısıyla öne geçti.

Haberin Devamı

Bu maçın Alanyaspor yenilgisinden farkı son vuruş farkıydı. Alanyaspor yakaladıklarını atabilecek silahlara sahipti. Ankaragücü’nün eksik tarafı bu olduğu için sadece penaltı golüyle kazanan taraftı. Sonuçta pandemi sonrası kazanamama serisini sürdüren Galatasaray Başkent'ten de eli boş döndü.

Gecenin sorusu

Fatih Terim’in bu kadar sorumsuzluğuna duyarsızlığına rağmen Belhanda’ya tahammül etmesi. Kulübeden kim gelirse gelsin Faslı’dan daha faydalı olacağı kesin.

Maçın starı

Okan Kocuk çok zor zamanda kaleyi Muslera’dan devraldı. Önünde devamlı değişen savunma hattına rağmen ortalamasını vasatın altına indirmedi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

17 yaşında ilk 11 oynayan Emin Bayram’ın üstelik sahaya kaptan olarak çıkması.

Kısa mesaj

İstatistiksel farkın Galatasaray’a fark getirmediği ortada. Bu sistemde ancak kaliteyle başarılı olacağını daha önce gördük.

YORUM YAZ