MENÜ

Son 2 hafta aldatmasın

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta iyi futbola rağmen son iki hafta da alınan bir yenilgi bir beraberlik yüzleri güldürmedi. Sezonun unutulmaz maçlarında birini oynayan ve Trabzonspor’u sahadan silen Siyah-Beyazlı ekibin bunun karşılığının alamaması takımda moral olarak bir ümitsizlik yaratmış olabilir mi... Bunun böyle olup olmadığını en büyük göstergesi bu haftaki Alanyaspor deplasmanında göreceğiz. Rakibin de üst üste iki yenilgi alması ister istemez Erol Bulut ve öğrencilerini farklı motive edecektir. Akdeniz ekibi için Avrupa’ya gitmek için kupa şansları da devam ediyor. Ancak ilk 7 için şampiyonluk yarışında olmak isteyen iki ekibin belki de buraya kadar diyecekleri maç da olabilir.

Haberin Devamı

Hedef ilk 4’te olmak...

Sergen Yalçın göreve gelirken kimseye söz vermedi. Tek bir hedefi var Beşiktaş’ı sezon sonunda en azından Avrupa kupalarında oynayabilecek bir yerde bitirebilmek. Bu ilk 4 içinde ki her yer demek bana göre. Bunun benzeri hedefi Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut için geçerli. Yani maç öncesi tablo benzer hedeflere ulaşmak için mücadele eden iki takımın maçı diyebiliriz. Alanyaspor’un oyun anlayışına baktığımızda genlerinde hücum olan bir ekip. Beşiktaş’ın bu futbol anlayışında olan bir rakibi iyi analiz edip ona göre bir sistem uygulaması gerekir.

Haberin Devamı

Sergen, Alanya’yı iyi tanıyor

Geçen hafta Nwakaeme’siz Trabzonspor’a karşı tek forvet Sörloth’u tutamayan Beşiktaş bu defa karşısında iki kanadı çok iyi kullanan şut atan ve son vuruşlarda başta Cisse olmak üzere etkili silahları olan bir rakip bulacak. Aslında anlatmak istediğim şu; Trabzonspor karşısında iyi futbol ve Alanyaspor’un son iki hafta da aldığı yenilgiler aldatmasın. Ama madalyonun bir yüzü de Sergen Yalçın geçen sezon bu takımda çalıştı ve birçok futbolcuyu ve özelliklerini çok iyi tanıyor. Yani rakibin artılarını ve eksilerini çok iyi biliyor. Dönemsel olarak kısaca Sergen Yalçın için bu üç maç zor diyorduk. 9 puan alırsa yarışın tam içinde olur demiştik ama son iki maçtan bir puan çıktıktan sonra Alanyaspor karşısında kazanmaktan başka çaresi olmadığı ortada. Bu tabloya bakarsak Beşiktaş için maçın önemine siz karar verin...

YORUM YAZ