MENÜ

Sivriservi gölgesi...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dün Kadıköy’de müthiş bir maç izledik. Gerçekten Kayserispor, Chelsea yorgunu rakibine ecel terleri döktürdü. Aslında biraz abartılı olacak ama hafta içi yaşadıkları Avrupa zaferi kadar, sevindi Fenerbahçe taraftarı... İlk yarının başlangıcında etkili olan Fenerbahçe’yi durduran Kayserispor, 20. dakikadan sonra ilk yarı bitimine kadar rakibini sahasına hapsetti ve çok da etkili ataklar yaptı. Tolunay Kafkas, Toledo ve Gökhan Ünal’ın yokluğuna rağmen takımına iyi bir alan savunması uygulattı.
Konuk ekip adına sahanın en iyilerinden biri olan Saidou’nun golüyle öne geçen Kayserispor, İstanbul’dan puanla dönebilecek bir futbol oynamaya başlamışken, hakem Hakan Sivriservi’nin sürpriz penaltı kararıyla şok oldu. Koray’ın şarjını, penaltı olarak değerlendirmesi oldukça ağırdı. Ve Fenerbahçe, Alex’in kullandığı penaltı atışıyla beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra nefeslerimizin kesildiği bir karşılaşma izledik. Oyun bir o kalede, bir bu kalede gitti-geldi... Önce Zico, Kazım ve Semih’i soktu. Ardından Tolunay Kafkas’ın hamlesi geldi ve Ali Turan ile Turgay oyuna girdi. Artık “maç bitti” derken, Hakan Sivriservi’nin yine abartılı bir 5 dakikalık uzatması vardı. Herkes, iki takımın 1 puanla sahadan ayrılacağını düşünürken, nöbetçi golcü Semih sahneye çıktı ve kafayla topu Kayserispor ağlarına yolladı. Bu golde de Semih’in ofsayt pozisyonu gözden kaçtı.
Dün gece, iki takımı da sergiledikleri muhteşem mücadeleden ötürü kutluyorum. Gecenin tek kutlanmayacak ismi ise Hakan Sivrisevri’ydi... Bize göre gösterdiği kötü performansla Fenerbahçe’nin galibiyetine gölge düşürdü.

YORUM YAZ