MENÜ

Sistem arızası

Abone Ol Google News

Alanya’da oynamadan iki gol bulan bir Alanyaspor izledik ilk yarıda. Galatasaray, beklendiği gibi Seri merkezli pas futboluyla rakibi bir sağa bir sola koşturup ara toplarla da gol atmayı planlamıştı. Ancak bu sistemi uygularken oyuncu kaliteniz yüksek olmalı. Şu anda çaresizlikten çıkan 11’le bu sistemi uygularken arıza çıkmaması mümkün değil. Nitekim 40 dakika belki çok pozisyon bulamadınız ama rakibine temposuz etkisiz hale getirmişsiniz. Ancak bir taç bir uzun toptan yenilen iki hata golü bence sistemin arızasıdır. Neyse ki Adem kaçırdığından daha zorunu atarak farkı bire indirip ikinci yarı için bir umut oldu...Maçın ikinci yarısında ilk yarının kopyası gibiydi. Rakip ceza alanına kadar çok iyi gelen ama son vuruşları beceremeyen bir Galatasaray izledik. Fatih Terim kulübesine dönüp baktığında gerçekten fazla alternatifi yoktu. Bu 11’den bir puan veya puanlar çıkartmayı denedi sonuna kadar. Oysa Erol Bulut kulübesi bakıp istediği hamleleri yapacak gücü vardı... Nitekim bu hamlelerde geldi. Yine de istatistik olarak Galatasaray çok üstün gözükse de skoru korumak isteyen rakibi açamadı...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Rakiplerinin puan kaybettiği bir periyotta ayağına gelen 3.lük şansını yakalamışken yenilen iki golde bu kadar büyük hata yapılır mı?

Maçın starı

Papiss Cisse, attığı gollerde farkını gösterdi. Son vuruşlarda ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu dün gece bir kere daha gösterdi.

Maçın olayı

Bana göre maçın kırılma anlarından biriydi, ikinci yarıda Belhanda’nın ortasında Adem’in nefis kafasının yan direkten dönmesi

Kısa mesaj

Artık ilk ikinin belli olduğu Süper Lig'de üçüncülük çok kıymetli. Yeni sezonda Avrupa’da olabilmek için bu şansı kullanmalı Galatasaray...Ancak 8 maçlık pandemi sonrası 5. haftayı oynayıp hala 3 puanla tanışamamak düşündürücü.

YORUM YAZ