MENÜ

Sakarya'dan finale dev adım

Abone Ol Google News

Uzun yıllardır ilk defa bir anonsta bütün biletlerin satıldığını duydum. Böyle bir atmosfer futbol adına güzel bir geceyi müjdeliyordu. Sakaryaspor avantaj için baskın oynadı ama ilk yarıda istediği pozisyonları bulmakta oldukça zorlandı. Savunma yapan Sarıyer, Yaser ve Ali Kuçik’le iki net fırsatı kaçırdı. Bu tür maçlarda ev sahibi olarak oynamak zordur. Açıkçası ilk 45 dakika tempo olarak Sarıyer’in istediği gibi geçti. Tüm planları maçı İstanbul’a taşımaktı.

Haberin Devamı

İkinci yarıda Sakarya’nın daha baskın olacağı aşikardı, nitekim daha başında Zahit’le çok önemli bir fırsattan faydalanamadılar. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde ise Dilaver’in enfes ortasını Berk İsmail santrfor vuruşuyla tamamladı, tabelaya 1-0’ı yazdı. 70’te sahnede yine aynı ikili vardı. Dilaver bir kez daha müthiş kesti. Berk’in kafa golü muhteşemdi. Dilaver’in geceye damga vuran performansı 78’de de devam etti, harika ortasını bu kez Oğuz gole çevirdi. 90+5’te Savaş, perdeyi müthiş bir vuruşla kapattı: 4-0.

Gecenin yıldızı taraftardı, futbolcular da Salı günü oynayacakları rövanşa bırakmadan finali ilk maçta getirerek teşekkür etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ